Translate

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Καθαρισμός Σώματος: Αποτοξίνωση με 5 απλά βήματα!


Ο καθαρισμός του σώματος δεν πρέπει να είναι περίπλοκος. Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και σύντομα θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια.
1.Φρούτα
Να τρώτε πολλά φρούτα σε οποιαδήποτε μορφή – νωπά, αποξηραμένα, κατεψυγμένα ή σε χυμό. Θα σας φέρει την ενέργεια και τη ζωτικότητα.
2. Νερό
Πιείτε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό! Το νερό είναι σημαντικό για την υγεία μας,  θα πρέπει να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό πηγής ή φιλτραρισμένο νερό κάθε μέρα. Αυτό θα αποβάλει τις τοξίνες από το σώμα σας – θα βελτιώσει το μεταβολισμό σας, τη διάθεση και την εμφάνιση του δέρματος.
3. Χόρτα
Μπρόκολο, λάχανο και σπανάκι είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Τρώτε πράσινα λαχανικά βελτιώνει την ασυλία, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες. Φάτε όσο μπορείτε – σε ακατέργαστη μορφή, βρασμένο ή στον ατμό, σε σαλάτες ή σπιτικά πράσινο χυμούς.
4. Δημητριακά ολικής αλέσεως και όσπρια
Μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, βιταμίνες, ανόργανα άλατα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες είναι απλά όσπρια και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε άγριο ή καστανό ρύζι, ψωμί ολικής αλέσεως, διάφορα είδη φασόλια, επίσης  φακές και μπιζέλια.
5. Λεμόνι
Το Λεμονι βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό, με χυμό μισού λεμονιού. Αμέσως θα νιώσετε καλύτερα, και μετά από λίγο θα παρατηρήσετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια και και βοηθά στην απώλεια βάρους.
Πρόσθετες συμβουλές
– Πηγαίνετε νωρίς για ύπνο.
– Ασκήσεις στο Φως της ημέρας
– Περάστε περισσότερο χρόνο στη φύση, περπάτημα και η αναπνοή στον καθαρό αέρα
– Αλλάξτε τον τρόπο παρασκευής τροφίμων. Αντί για τηγανητά και ψητά φαγητά και τρώτε περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά
– Βεβαιωθείτε σπιτικό χυμό από φρούτα και λαχανικά.
Τι πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της περιόδου αποτοξίνωσης;
Μην πίνετε αλκοόλ, καφέ και αναψυκτικά. Μειώστε τα τσιγάρα, ή προσπαθήστε να σταματήσετε το κάπνισμα. Μην καταναλώνετε μαργαρίνη, διυλισμένο πετρέλαιο, λευκή ζάχαρη, αλεύρι. Αποφύγετε τη βαριά, τηγανητά και τα λιπαρά τρόφιμα.
fnews.gr