Translate

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΑΤΕΡΛΩ...


Την 18-6-2015 συμπληρώθηκαν 200 χρόνια απο την μάχη του Βατερλώ .
Το τέκνο της Γαλλικής Επανάστασης ( ο Ναπολέων ) νικήθηκε αλλά το πνεύμα της Γαλλικής Επανάστασης κατέκτησε την Ευρώπη .

Η ιστορία ξεκινά 39 χρόνια πρίν ( το 1776 ) με την Αμερικανική Επανάσταση . Μια γνήσια επανάσταση αστών ενάντια στους απογόνους των ιπποτών του Μεσαίωνα . Οι φεουδάρχες-πολεμιστές κυβέρνησαν την ανθρωπότητα απο την αυγή του αγροτικής κοινωνίας . Όποιος ήξερε να χειρίζεται καλά το σπαθί γινόταν βασιλιάς και έπαιρνε τα καλύτερα χωράφια ( με το "έτσι θέλω" ) . Όταν το εμπόριο και η βιομηχανία προόδευσαν εμφανίσθηκε μια νέα τάξη ισχυρών .

Δεν ήξεραν να κρατούν το σπαθί αλλά ήξεραν να κουμαντάρουν εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις και τράπεζες . Είχαν μαζέψει σεντούκια με χρυσά νομίσματα και με αυτά πλήρωναν ρήτορες και δημαγωγούς και χειραγωγούσαν τα πλήθη .

Η Αμερικανική Επανάσταση είναι η επανάσταση αυτών των νέων ισχυρών ενάντια στους παρηκμασμένους φεουδάρχες . Έχει όλα τα σημάδια μιας μασονικής συνωμοσίας . Οι Γάλλοι βοηθούν τους επαναστάτες . Πιθανόν εκεί "μολύνονται" απο τις νέες ιδέες . Μετά απο 13 χρόνια παρόμοια επανάσταση ξεσπά στην Γαλλία . Οι παλαιοί φεουδάρχες σφάζονται . Οι βασιλιάδες της Ευρώπης συσπειρώνονται ενάντια στην Γαλλική Επανάσταση .

Αν και στο Βατερλώ τα στρατεύματα των Γάλλων ηττώνται , αθόρυβα οι αστοί κυριαρχούν σε όλη την Ευρώπη και οι βασιλιάδες γίνονται οι μαριονέτες ( τα γουσουφάκια ) των βιομηχάνων - τραπεζιτών .
Μετά απο 200 χρόνια διακυβέρνησης του πλανήτη απο την συμμορία των αστών , η ανθρωπότητα έφθασε σε πρωτοφανή βάθη δυστυχίας και ασχήμιας . Αφού τέλεσαν τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα , αφού αγνόησαν κάθε συμβουλή των αρχαίων Ελλήνων σοφών , για πρώτη φορά ο άνθρωπος γίνεται η αιτία της πιθανής εξαφάνισής του !

Τώρα στην επέτειο της μάχης που σηματοδοτεί την γέννησή τους , ήρθε η ώρα να τους στείλουμε την ανακοίνωση της κηδείας τους !

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ !
Όλο τον χρόνο πρέπει να το βροντοφωνάζουμε αυτό αλλά ειδικά το διάστημα απο την 1η Ιουνίου μέχρι την λήξη των Προμηθείων κάθε έτους να την ονομάσουμε "Περίοδο Βατερλώ" . Τότε θα κάνουμε πολύ δυναμικές κινητοποιήσεις με σύνθημα "Κάποια 18η Ιουνίου θα έρθει το τέλος σας" .
Εάν όλοι μαζί το επαναλαμβάνουμε συχνά , γίνεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία .



Pythagoras Pythagoridis



 eleftheriskepsii.blogspot.gr