Translate

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

FT: ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

FT: Τι θα περιλαμβάνει η λίστα της κυβέρνησης
Σύμφωνα με τους Financial Times που επικαλούνται κυβερνητικό αξιωματούχο – που μίλησε στην εφημερίδα υπό καθεστώς ανωνυμίας – το περίγραμμα των μεταρρυθμίσεων που θα σταλεί στους θεσμούς, θα περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις «κυρίως δομικής φύσης».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αναμένεται να στείλει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς την Κυριακή προσχέδιο προτάσεων, που θα περιλαμβάνει μία σειρά μεταρρυθμίσεων που θα ανταποκρίνονται στους όρους που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της Παρασκευής».
Οι μεταρρυθμίσεις αυτές θα είναι «κυρίως δομικής φύσης» λέει το δημοσίευμα. Επικαλείται δε κυβερνητικό αξιωματούχο που δηλώνει στην εφημερίδα πως οι μεταρρυθμίσεις δε θα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για προβλέψεις σχετικά με την αύξηση των εσόδων ή περικοπές δαπανών.
Σύμφωνα με την ίδια κυβερνητική πηγή, η Αθήνα θα εφαρμόσει μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου σε καύσιμα και τσιγάρα που ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποφέρουν στον κρατικό κορβανά έσοδα της τάξης των 2 – 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2015.


πηγη: http://www.newsbomb.gr