Translate

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ????


Αλέξη Τσίπρα, πέρα από τυχόν λάθη στη στρατηγική της διαπραγμάτευσης, πέρα από τις τεράστιες αποκλίσεις με τις δεσμεύσεις σου, πέρα από τη τραγική συμφωνία που έχεις προτείνει στους "γκαγστερς" ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Εμείς από αυτό το blog το τελευταίο διάστημα, σου έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική σχεδόν χλευαστική. Πρέπει όμως να επισημάνουμε τα εξής, ότι είσαι μόνος σου εναντίον όλων αυτών των ΝΑΖΙ, είσαι μόνος σου και εντός Ελλάδας, και εννοούμε χωρίς τη παραμικρή στήριξη από την αντιπολίτευση. Αυτούς βέβαια άστους, περιμένουν σαν τα κοράκια στις Βρυξέλλες να πατήσουν και να χορέψουν πάνω στο πολιτικό σου πτώμα. Για όλα τα παραπάνω σου λέμε ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΥΣ ΣΑΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Για πρώτη φορά και πέρα από τα λάθη σου και τις παρεκκλίσεις του προγράμματος σου ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Έλληνας Πρωθυπουργός σηκώνει κεφάλι και διαπραγματεύεται τη μοίρα αυτού του δύστυχου αλλά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Αυτός ο λαός Αλέξη Τσίπρα, ναι, αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κάνεις. Δεν δέχεται όμως αυτός ο περήφανος λαός ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ, ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΥΠΟΤΕΙΜΑΤΑΙ, ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!! Δεν το δεχόμαστε!!!!!
Και δεν πρέπει να το δέχεσαι και εσύ πλέον. Εσύ έκανες τη προσπάθεια, καλώς ή κακώς ο ιστορικός του μέλλοντος θα το αξιολογήσει. Μια προσπάθεια και μια συμφωνία που έχει πολύ αίμα, σύμφωνα με αυτά που προτείνεις εσύ. Οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ!!! Θέλουν να σε διασύρουν στα μάτια πρωτίστως του Ελληνικού Λαού.  Μην μπεις Αλέξη Τσίπρα σε αυτή τη διαδικάσια. Μέσα από σένα εξευτελίζουν και ΕΜΑΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???? Εάν θέλεις "αίμα" από τον Ελληνικό Λαό Αλέξη Τσίπρα να στο δώσουμε. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ !!!!!
ΝΑΙ, ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Να στο δώσουμε για τη ανασυγκρότηση, με νέους όρους και προυποθέσεις, για την αναγέννηση της Πατρίδας μας. Να ματώσουμε για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που θα έχει ένα σωστό Κράτος που θα σέβεται το πολίτη, για μια υγιή επιχειρηματικότητα που να στηρίζεται στη παραγωγή και όχι στους μεσάζοντες, για υγιείς ξένες επενδύσεις, για το σεβασμό στον εργαζόμενο. ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
Για αυτή την Ελλάδα να ματώσουμε Αλέξη Τσίπρα. Εμείς οι έντιμοι εργαζόμενοι του μόχθου, οι έντιμοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που παλεύουμε έντιμα ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΡΗΞΗ. ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!!!! Με μια διαφορά όμως. Θα δουλεύουμε με μα προοπτική. ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. Δεν θα δουλεύουμε για να μας τα πέρνουν οι "ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" μέσω των δημοσίων φορέων. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Σκαλί, σκαλί θα ανεβάσουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, εμείς αντέχουμε, ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ?????