Translate

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τα μέσα της διαπλοκής παίζουν τα ρέστα τους


Η Καθημερινή σήμερα μιλάει για αποδοχή της πρότασης Γιούνκερ από τον Αλέξη Τσίπρα, το Πρώτο θέμα λέει «το σκέφτεται», έχοντας προφανώς πληροφοριοδότη εντός του κεφαλιού του πρωθυπουργού. Το MEGA χθες προσπάθησε να προκαλέσει νέο Bankrun τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι από σήμερα τα ATM θα δίνουν 20€. Το παιχνίδι χόντρυνε.

Το έγκριτο ΒΗΜΑ στο ρεπορτάζ του κατάφερε χθες να γράψει στο ίδιο άρθρο ταυτόχρονα ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έχει στερέψει από 20ευρα και ότι από αύριο τα ΑΤΜ θα δίνουν μόνο τέτοια. Δεν έχει σημασία πια η λογική. Το μόνο που έχει σημασία τώρα είναι να κερδίσουν, να τρομοκρατήσουν, να φοβίσουν τους Έλληνες πολίτες. Έχουν κηρύξει πόλεμο και θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Ο πόλεμος είναι ενάντια ακόμα και στη λογική. Το Μαξίμου έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση Γιούνκερ και έχει εκδώσει Non Paper για την ξεκάθαρη αρνητική απάντηση της Αθήνας. Την ενημέρωση αυτή την είχε στα χέρια της και η Δώρα Αντωνίου, που υπογράφει το ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ.

Η Αθήνα απέρριψε την πρόταση του προέδρου της Κομισιόν που έδινε μόνο μια ασαφή αναφορά για την συζήτηση επί της αναδιάρθρωσης του χρέους στη λογική του 2012. Πολλοί φοβόντουσαν ότι αυτό θα ήταν αρκετό για την ελληνική αντιπροσωπεία προκειμένου να κάνει πίσω, υπό την πίεση των κλειστών τραπεζών και διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Αλλά δεν το έχει κάνει.

Και τώρα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Μην ενημερώνεστε από τα μέσα τους. Παίζουν το δικό τους παιχνίδι. Διαδώστε την αλήθεια. Εμείς δεν έχουμε τα εκατομμύρια που τους έδινε ο Σάλλας για να μπούμε σε όλα τα σπίτια. Εσείς είστε τώρα υπεύθυνοι.

Το ThePressProject έχει πάρει μια σαφή θέση υπέρ του ΟΧΙ. Δεν είμαστε φερέφωνο κανενός. Θα μεταδώσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την συγκέντρωση των υποστηρικτών του ΝΑΙ. Δεν θα μπλέξουμε την άποψη με την είδηση. Στο δικό μας LIVE θα βρείτε και τα επιχειρήματα των άλλων απόψεων, ασχολίαστα στο κομμάτι της ενημέρωσης και σχολιασμένα στο πλαίσιο της άποψης.

Μην ανοίγετε τις τηλεοράσεις. Προσπαθούν να σώσουν τους ιδιοκτήτες τους, τις τράπεζες. Ενημερωθείτε νηφάλια, σκεφτείτε μόνοι σας, πράξτε δημόσια. 



anemosantistasis.blogspot.com