Translate

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Απόδοσης Κτιρίων, σύμφωνα με πληροφορίες του prisonplanet, με βάση την αδυναμία διατήρησης επαρκούς θέρμανσης στις κατοικίες, την καθυστέρηση αποπληρωμής οφειλών και το ποσοστό των ατόμων, που ζουν σε κατοικίες με ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, όπως διαρροές στην στέγη, υγρασία στους τοίχους, τα δάπεδα και τα θεμέλια, κλπ απεφάνθει ότι η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο και την Βουλγαρία έχουν τα υψηλότερα ποσοστά ενεργειακής φτώχειας στην Ευρώπη.
Και σε αυτό το πρόβλημα όμως της ενεργειακής φτώχειας πάλι υπάρχουν λύσεις. Μεταξύ των λύσεων που προτείνονται είναι η σταδιακή αύξηση της οικονομικής υποστήριξης των μέτρων ενεργειακής ανακαίνισης, καθώς αυτά συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας, της παραγωγικότητας, της θερμικής άνεσης των ευάλωτων πολιτών, αλλά και στην μείωση του ενεργειακού κόστους και των εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου.
Με αυτόν τον τρόπο πάλι γίνεται λόγος για αέρια του θερμοκηπίου και ενεργειακές ανακαινίσεις που σκοπό έχουν δήθεν το καλό του πλανήτη και το καλό του πολίτη.
Θα έρθει χρήμα από την ΕΕ, για να θωρακίσουμε τα κτήρια μας ενεργειακά κι ύστερα όταν το χρήμα σταματήσει, όποιος δεν έχει θωρακίσει το ακίνητό του θα πληρώνει πρόστιμα κι αν δεν έχει να πληρώσει θα χάνει και το σπίτι του. Για το καλό του φυσικά.
Στην πραγματικότητα όμως μέσα από αυτά προωθούν την Αgenta 21 σκοπός της οποίας είναι ο ανθρώπινος πληθυσμός να περιοριστεί σε συγκεκριμένες περιοχές και να μην κυκλοφορεί σε περιοχές οι οποίες θα χαρακτηριζονται no human zones και θα θεσπιστούν για την προστασία της φύσης από τους κακούς ανθρώπους, που την καταστρέφουν.
Έτσι ο πληθυσμός μαντρωμένος σε συγκεκριμένα μέρη θα είναι εύκολα ελεγχόμενος στο νέο παγκόσμιο κράτος της παγκόσμιας χούντας που ετοιμάζεται.
πηγη:prisonplanet.gr