Translate

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ενοχλήθηκε ο γερμανοτσολιάς Θεοδωράκης;


Πολύ σκληρή κριτική άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, το μεσημέρι της Πέμπτης, προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Θεοδωράκης κληθείς να σχολιάσει χθεσινές αναφορές του στην ΚΟ του Ποταμιού για σκηνικό σύγκρουσης μεταξύ κυβέρνησης και Γερμανίας, είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Παρασκευόπουλος είναι 45 ημέρες υπουργός , έχει δώσει τέσσερις συνεντεύξεις τις δύο τελευταίες ημέρες μόνο και μόνο για να πει ότι ετοιμάζεται να δημεύσει τη Γερμανική περιουσία στην Αθήνα. Δεν μπορώ να ξέρω πώς ένας Γεραμανοτραφής νομικός όπως ο κ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».
Παράλληλα, χαρακτήρισε ντροπή τις διαρροές από το υπουργείο Δικαιοσύνης περί κατάσχεσης του Ινστιτούτου Γκέτε.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θεοδωράκη έχει ως εξής:
«Κάτι συμβαίνει με τους υπουργούς της κυβέρνησης. Να σας πω ενδεικτικά το εξής: Τη Δευτέρα βγήκε ο επίτροπος της Δικαιοσύνης της ΕΕ για να αποτιμήσει τη δικαιοσύνη στις χώρες της ΕΕ. Όπως φαντάζεστε η Ελλάδα είναι μια από τις τελευταίες χώρες στην ποιότητα απονομής δικαιοσύνης. Ο κ. Παρασκευόπουλος είναι 45 ημέρες υπουργός , έχει δώσει τέσσερις συνεντεύξεις τις δύο τελευταίες ημέρες μόνο και μόνο για να πει ότι ετοιμάζεται να δημεύσει τη Γερμανική περιουσία στην Αθήνα. Δεν μπορώ να ξέρω πώς ένας Γεραμανοτραφής νομικός όπως ο κ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Διαρρέουν από το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι σκέφτονται να κατασχέσουν το ινστιτούτο Γκέτε , φαντάζομαι ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης ξέρει τι είναι αυτό το Ινστιτούτο και τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι διαρροές είναι ντροπή. Ο κύριος Παρασκευόπουλος θα βρει χειροκροτητές μέσα στους φασίστες και όχι στον ελληνικό λαό».
πηγη:olympia.gr