Translate

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ....... ΤΡΟΙΚΑΣ

Να θυμίσουμε σε όλους εσάς, που ζήσατε 5 χρόνια ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, πείνας, ανεργίας, μετανάστευσης, οικονομικού στραγγαλισμού, τι ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : Τέλος του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, τέλος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, τέλος η ΤΡΟΙΚΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, ΤΕΛΟΣ στο λειστρικό Κράτος που στραγγαλίζει σε φόρους τον λαό, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Μίλησαν για κατώτατο μισθό, για τους μεγαλοκαρχαρίες που δεν πλήρωσαν ποτέ, ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ όπως θα παιζουμε τη λύρα και θα χωρεύει η ΝΑΖΙ ΜΕΡΚΕΛ, θα βαράμε το ζουρνά και θα χωρεύουν, τα πιστόλια στα τραπέζια και άλλα τέτοια. ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ του τύπου " θα στείλουμε τζιχατζιστές στο Βερολίνο.
Μας θυμίζουν λίγο τους ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ. Τα ίδια έλεγαν και εκείνοι. Τα θυμάστε??? Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΑ ΖΑΠΕΙΑ!!!! ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑΝ τσάμπα μάγκες και όχι μόνο αυτό ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ.
Και ερχόμαστε στους νέους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ, Καμμένο και Τσίπρα, Βαρουφάκη. Βγήκανε στην Ευρώπη με τσαμπουκά, ΟΛΟΙ οι Υπουργάρες έκαναν λεώντιες δηλώσεις και ήταν έτοιμοι να έρθουν σε ρίξη με το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Και ενώ βγαίνουν και σκίζουν τα μνημόνια ταυτόχρονα και σιγά, σιγά ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΑΙΡΟΙ, ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ? ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ. Οκ, θα μου πείτε σε έναν συμβιβασμό κάνεις και βήματα πίσω. Και τα κάναμε. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Και η συνέχεια θα πονέσει πολύ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ. Στη συνέχεια λοιπόν εξαγγέλθηκαν νομοσχέδια που θα αντιμετώπιζαν την ανθρωπιστική κρίση και τις ρυθμίσεις οφειλών. Έλα ντε που η συνέχεια και ο συμβιβασμός είναι πικρός?? ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ συγνώμη τους θεσμούς. ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ. Τα τεχνικά κλιμάκια των ΝΑΖΙ θα έρθουν στην Ελλάδα για να μας αξιολογήσουν. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Αλήθεια Αλέξη τι θα κάνεις με τον ΕΝΦΙΑ???? Να σου πω εγώ: ΤΗΝ ΚΟΤΑ. Και όλα αυτά ???? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ωχ συγνώμη τους θεσμούς. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ, ΛΟΤΑΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ????? Που είναι Κύριε Βαρουφάκη η παραγωγική ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ???? Είναι μονομερή ενέργεια να καταργήσετε τους ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ????? θα παραμείνουν????? ΑΥΤΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....  ΤΗ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΚΟΚΟ????? Ο κοσμάκης είναι σε μεγάλη απόγνωση αυτό το διάστημα και δεν ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Φοβάστε μήπως σας κάνει ντα η ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ????
Θα πέσει μεγάλο κυνηγητό Κύριοι της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ και υπεύθυνοι θα είστε εσείς. ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΖΑΤΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.  ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.  Θέλω όμως να δω τον Λαφαζάνη  να μιλάει με τα τεχνικά κλιμάκια!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΛΟΥΣΤΕΊΤΕ ΕΣΕΙΣ.