Translate

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πράσινο μίλι για την κυβέρνηση...



ΕΛΛΗΝΑ έρχεται η πιο μεγάλη ώρα...Ούτε βήμα πίσω!



Το σχέδιο των ξένων προχωρά, όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε στην αποικία

Η “δημιουργική ασάφεια” τράβηξε πολύ, μαζί της και η ασφυξία που ο “συμπαθής” Γερμανός Ντράγκι επέβαλε στην χώρα μας. 

Η κυβέρνηση έχασε το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης και οι δανειστές εμφανίζονται να έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι....
Μαζί με το πλεονέκτημα της κίνησης καμφθηκε και το φρόνημα των Ελλήνων, που βλέπουν και την οικονομία να στεγνώνει και το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης να πηγαίνει στις καλενδες. Μεγάλη μερίδα του κόσμου που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να ζητάει έναν συμβιβασμό όπως όπως, μήπως πάρει μια ανάσα. Στη διαμόρφωση κλίματος πρωτοστατούν και τα κατακίτρινα ελληνικά κανάλια που προβοκάρουν την κυβέρνηση με κάθε ευκαιρία. 

Όμως οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εγκλωβιστηκαν στις αυταπάτες τους. Νόμιζαν ότι μπορούν με όρους διαχείρισης να αλλάξουν την Ευρώπη, αποφεύγοντας την ρήξη και έπεσαν στην παγίδα των ξένων. Η διαλύθηκε, καμπτοντας κάθε διάθεση οποιουδήποτε Ευρωπαίου να αντισταθεί. Αν δε καταλήξει να ψηφίζει μέτρα με το γερμανικό Ποτάμι ή και με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ο εξευτελισμός δεν θα έχει πραγματικά προηγούμενο. 

Είναι μονόδρομος το σχέδιο των ξένων;

Όχι, δεν είναι! Η κυβέρνηση της λαϊκής ελπίδας έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα και αυτό είναι ο ελληνικός λαός. Πρέπει να αρνηθεί τώρα, όσο είναι καιρός, να περπατήσει το “πράσινο μίλι” των δανειστών. Να γκρεμίσει τους διαδρόμους που την οδηγούν στον σίγουρο θάνατο και άμεσα να καλέσει το ελληνικό λαό να κατέβει στους δρόμους απέναντι στο νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν οι δανειστές. 

Να μην διαλέξει να θυσιαστεί για να τρομάξουν οι λαοί της Ευρώπης, αλλά να κάτσει τους ευρωλιγούρηδες στην ηλεκτρική καρέκλα που ετοίμασαν για εκείνη. 

ΥΓ: Δεν μπορούμε παρά να χειροκροτήσουμε το κάλεσμα του ήρωα της εθνικής αντίστασης, ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου, για λαϊκή κινητοποίηση. Η κυβέρνηση δεν έχει παρά να το κάνει πράξη.

Plateia Radio