Ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο που δημοσιεύτηκε στην washingtonpost.com, 22/1/15 αποδεικνύει τον αληθινό σκοπό ύπαρξης του ελεγχόμενου κινήματος κατά των χημικών αεροψεκασμών που πρεσβεύει ότι chemtrails = geoengineering

Το μακροσκελές άρθρο αναφέρει εν ολίγοις τα εξής:
  • Ότι ενόσω οι κυβερνήσεις κάνουν προσπάθειες να μειώσουν τις εκπομπές αερίων που δημιουργούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, κάποιοι ερευνητές παράλληλα ψάχνουν λύσεις δια των μεθόδων της Γεωμηχανικής.
  • Αλλά, όπως αποδεικνύεται, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει ήδη μια παγκόσμια εκστρατεία που με αεροσκάφη ψεκάζουν τον αέρα με τα χημικά – είτε για τον έλεγχο της κλιματικής αλλαγής ή για άλλους, πιο απειλητικούς σκοπούς.
  • Αυτοί που πιστεύουν στην ύπαρξη των “chemtrails” (κι αμέσως το άρθρο διευκρινίζει ότι στην πραγματικότητα είναι “contrails”), είναι ένα παθιασμένο κίνημα, του οποίου τον αριθμό δεν γνωρίζουμε (και δεν αναφέρει ότι είναι παγκόσμιο) που πιστεύει ότι οι κυβερνήσεις ψεκάζουν για να αλλάξουν το κλίμα, να δημιουργήσουν καιρικά φαινόμενα, ακόμα και για έλεγχο το νου.
  • Κι αναφέρει ενδεικτικά το όνομα ενός μεγαλο-ακτιβιστή, του Dane Wigington, το όνομα φυσικά δεν επιλέχθηκε τυχαία, θα εξηγήσουμε μετά το γιατί.
  • Παρότι χαρακτηρίζει ακραίους και αβάσιμους τους ισχυρισμούς αυτών που υποστηρίζουν ότι μας ψεκάζουν, λέει ότι μια πρόσφατη επιστημονική ανάλυση του κινήματος chemtrails προτείνει να μην διαγραφούν εντελώς – όχι επειδή έχουν δίκιο- αλλά λόγω των γνώσεων που μπορούν να προσφέρουν σε μια μελλοντική συζήτηση πάνω στο θέμα της γεωμηχανικής. Μπορεί να αφορά στο μέλλον, όταν μια πρόταση γεωμηχανικής μπαίνει σοβαρά στη σφαίρα της πολιτικής. Ακόμα, γράφει επιστημονική και τεχνολογική πολιτική ερευνητής Rose Cairns του Πανεπιστημίου του Sussex στην  Εφημερίδα της γεωγραφικής, “Η αδιαφορία ή η απόρριψη αυτών των συνομιλιών ως παθολογικές καταστάσεις ή παρανοϊκές, μπορεί να μας κάνει να αγνοήσουμε πιθανώς αποκαλυπτικές πληροφορίες σχετικά με τις αναδυόμενες πολιτικές της γεωμηχανικής”.
  • Η ηλιακή γεωμηχανική – πιο επίσημα γνωστή ως διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας (SRM) – είναι απλώς μια ιδέα τώρα, και  πολλοί μελετητές δεν είναι πεπεισμένοι ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο. Αλλά με το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας που ζυγίζει τις διάφορες μορφές της γεωμηχανικής πολύ σύντομα, – και εδώ εμπλέκονται οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν σε αυτό – η ιδέα της γεωμηχανικής θα κερδίσει περισσότερα από τους προβολείς της δημοσιότητας!
Εδώ, κατά τη δική μου άποψη, σταματά και όλη πραγματική σημασία του άρθρου, πιστεύω ότι το υπόλοιπο άρθρο είναι άνευ ουσίας, μπορείτε να το διαβάσετεΕΔΩ, παρουσιάζει και τις απόψεις του γνωστού Γεωμηχανιστή David Keith που δουλεύει για τον Ρόκφελερ, ο οποίος παρά τα κακώς στοχευμένα προς τον  ίδιο απειλητικά μηνύματα που παίρνει δηλώνει πρόθυμος να συνεργαστεί με το κίνημα ενάντια στους ψεκασμούς, σημειώνει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι διενεργούνται ψεκασμοί, προσπαθεί να διαχωρίσει τις απόψεις του κινήματος σε “αριστερές” και “δεξιές” ανάλογα με το τι πρεσβεύουν οι διάφοροι ακτιβιστές, αν δηλαδή κάποιοι εκτός από το κλίμα τονίζουν ότι γίνεται και επέμβαση στους πληθυσμούς, ότι δεν πρέπει να υπάρχει χαλάρωση στο θέμα των περιβαλλοντικών κινδύνων λόγω της κλιματικής αλλαγής, και τελειώνοντας αναφέρει:
  • Εν ολίγοις, τα «chemtrails» είναι μια θεωρία συνωμοσίας. Αλλά οι περιβαλλοντικές και πολιτικές ανησυχίες που στηρίζουν την θεωρία δεν μπορεί να αγνοηθούν,  καθώς σίγουρα θα προκύψουν σε κάθε γενική συζήτηση για το αν πρέπει να προχωρήσουμε στη λύση της γεωμηχανικής. Και οι πιστοί των chemtrails θα μπορούσαν να γίνουν ένα αγκάθι στους υποστηρικτές της γεωμηχανικής στο μέλλον.
 Στο άρθρο λάμπει δια της απουσίας του η οποιαδήποτε αναφορά στο ΗAARP και στα όπλα που λειτουργούν μέσω ραδιοκυμάτων και είναι ικανά να προκαλέσουν από κλιματικές αλλαγές μέχρι και επέμβαση στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα, δηλαδή… ο αληθινός λόγος ύπαρξης των χημικών αεροψεκασμών!

“Μετάφραση” του άρθρου και επιβεβαίωση της ύπαρξης ενός στημένου κινήματος

Το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς που είχε αρχίσει να μεγαλώνει με μεγάλη ταχύτητα, το 2009 “απέκτησε” από το πουθενά, έναν μεγάλο ακτιβιστή, με ένα μεγάλο μπάτζετ και μια μεγάλη υποστήριξη για να δημιουργήσει τη νέα θεωρία «chemtrails = geoengineering», δηλαδή οι ψεκασμοί είναι μυστικά προγράμματα γεωμηχανικής. Γκουρού: ο Michael Murphy με την ταινία What in the world are the spraying.
Φίλος τότε και συνεργός ήταν και ο Dane Wigington, ο οποίος είχε μπίζνες με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πάρε δώσε και με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Η θεωρία τους ΔΕΝ περιείχε στην αρχή το HAARP, μπήκε πολύ αργότερα, αλλά απαλών ονύχων και ύστερα από δικές μας πιέσεις. Συγκεκριμένα, όταν ετοίμαζε τη δεύτερη ταινία του, το “Why”, τον στριμώξαμε με σχετική ερώτηση σε ζωντανή εκπομπή (The Truth Denied – Roxy Lopez) όπου δεσμεύτηκε να το… “ψάξει”! Ακολούθησαν σχετικά βίντεοκαταγγελίες, δημόσιες συζητήσεις κι επεμβάσεις σε άλλες εκπομπές και chat rooms, προκειμένου να δει ο κόσμος του κινήματος ότι ο “βασιλιάς” των αεροψεκασμών είναι γυμνός!
και εδώ εμπλέκονται οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν σε αυτό – η ιδέα της γεωμηχανικής θα κερδίσει περισσότερα από τους προβολείς της δημοσιότητας!
Και ο κόσμος άρχισε να βλέπει τη γύμνια και των δυο μεγαλοακτιβιστών με αποτέλεσμα να χάνουν τους οπαδούς τους και να στραφούν ο ένας έναντι του άλλου αποκαλώντας αλλήλους ως “πράκτορες”.
Η θεωρία «chemtrails = geoengineering» είχε δυο σοβαρούς σκοπούς: από τη μια να αποκρύψει την οποιαδήποτε ανάμειξη του HAARP και της οπλοποίησης του καιρού κλπ από την άλλη να βάλει το κίνημα να διαλαλεί, έστω κάνοντας και αρνητική διαφήμιση, τη Γεωμηχανική που είναι η μέθοδος διάσωσης του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή! Μα αυτό δεν λέει ακριβώς και το άρθρο; Ότι η ιδέα θα κερδίσει περισσότερα κάτω από το φως της δημοσιότητας; Θα είναι όμως ‘αγκάθι’, αναφέρει μετά, αλλά όχι μόνο δεν πρόκειται να είναι στο τέλος κανένα αγκάθι, αλλά θα είναι και αυτοί που θα προτείνουν να ΓΊΝΟΥΝ οι “δοκιμές” των διάφορων μεθόδων της Γεωμηχανικής!
Γιατί; Πολύ απλά, γιατί οι πουλημένοι αυτοί αρχηγοί του κινήματος, όπου πάνε κι όπου σταθούν διαφημίζουν την κλιματική αλλαγή και τους κινδύνους της, ΔΕΝ λένε ότι γίνονται ΣΚΌΠΙΜΑ από τα όπλα καιρικής καταστροφής, απλά λένε ότι οι ψεκασμοί “μάλλον” δημιουργούν παρενέργειες στο κλίμα και βλάβη στην υγεία μας.
Και οι άλλοι παίκτες του παιγνιδιού που βασίζεται 100% στη Θεωρία των Παιγνίων, οι Γεωμηχανιστές, λένε: Μας δεν σας ψεκάσαμε ακόμα, όταν θα το κάνουμε, θα σας καλέσουμε και να πείτε τη γνώμη σας!
Και φυσικά στο δίλημμα planet vs humans, τον πρώτο λόγο έχει ο πλανήτης, γιατί… αν δεν “σωθεί” αυτός, δεν θα υπάρχουν οι άνθρωποι! Και φυσικά, το ελεγχόμενο κίνημα δεν κάνει λέξη για την προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού!
Όλην αυτήν τη στημένη αντιπαράθεση απόψεων του άρθρου και τον δήθεν προβληματισμό την καταδείξαμε ότι θα πρόκειται να συμβεί από το 2011. Ότι δημιούργησαν τη μούφα του κινήματος «chemtrails = geoengineering» και ότι τα λαμπρά ονόματα -κι έχουμε κι εδώ κάποιους “φανατικούς” που τρέχουν και την προωθούν- δεν είναι παρά δικοί τους πράκτορες.
Στην Ελλάδα όμως, ίσως κύρια με τη δική μας προσπάθεια, αυτή η θεωρία δεν έχει ριζώσει και ούτε πρόκειται να την αφήσουμε να ριζώσει όσο ακόμα είμαστε στα δυο μας πόδια κι έχουμε φωνή.
Ειδικά όποιος από δω και πέρα βγει και πει ότι μας ψέκαζαν τις μέρες του πολικού ψύχους στη χώρα μας για να κάνουν “διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας” θα πάρει εκτός τον τίτλο του πράκτορα κι εκείνο του… Goofy!
nea.allnewz.gr