Translate

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

"Ελευθερία ή Θάνατος" το δίλημμα που καλείτε να απαντήσει ο σημερινός Έλληνας...



Λίγο διαφέρει η σημερινή Ελλάδα από τα πρώτα χρόνια της γερμανικής κατοχής και από εκείνη ακόμα την τετρακοσσάετή τουρκοκρατία όσον αφορά την ψυχοπνευματική κατάσταση τού ελληνικού λαού...
που τόσο κακό έκαναν στην ανάπτυξη της πατρίδας μας διαχρονικά. Όπως και τότε έτσι και σήμερα ο ελληνικός λαός είναι υποταγμένος σε μία ιδιότυπη οικονομική ξένη κατοχή και όχι στρατιωτική αυτή την φορά, με πρόφαση το "χρεός" και ελεγχόμενος πλήρως από τις ξένες δυνάμεις με την βοήθεια των εγχώριων εθελόδουλων δυνάμεων , με ανταλλάγματα, που τις υπηρετούν (βλέπε γερμανοτσολιάδες νενέκοι κτλ.).

"Όποιος δεν συμμερίζεται την άποψη ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σήμερα υπό κατοχή και δέχεται ανηλεή επίθεση το έθνος μας με κίνδυνο τον αφανισμό, άλωση του και δεν το καταλαβαίνει, παρακαλώ δεν έχει νόημα η ανάγνωση του άρθρου και να σταματήσει εδώ".

Δεν θα εξετάσουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος φταίει ή αν το χρέος είναι επονείδιστο και προϊόν δόλου και σχεδιασμού κατοχής και εκμετάλλευσης των πόρων της χώρας μας από τρίτους ή μέρος γενικού σχεδίου της παγκοσμιοποίησης (βλέπε παγκόσμια μοναρχία των ελιτ, 4ο ραιχ κτλ)

"αλλά, το γεγονός και δικαίωμα ενός έθνους να υπερασπιστεί την ελευθερία του την επιβίωση του στις επόμενες γενεές την ανάπτυξη και ευημερία του".

Η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και της πατρίδας με δραματική μείωση των γεννήσεων και αύξηση των θανάτων λόγο κακουχιών φτωχιάς ψυχοσωματικής βίας, αυτοκτονιών, φυγής νέων από την χώρα με την παράλληλη ανεξέλεγκτη ύπουλη και μεθοδευμένη δόλια εισροή ταλαίπωρων πληθυσμιακών μαζών άλλων εθνοτήτων χωρίς τις απαραίτητες υποδομές να τις απορροφήσουν οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον βιολογικό αφανισμό του έθνους μας και της κυριαρχίας του ιδίως όταν έχει τα προηγούμενα χρόνια καλλιεργηθεί ύπουλα και ποικιλοτρόπως στους λαούς η ιδέα της παγκοσμιοποίησης κάτω από το πρίσμα της ισοπέδωσης, εκφυλισμού και εξαφάνισης των εθνοτήτων την απώλεια των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των εθνοτήτων, ήθη και έθιμα, την συρρίκνωση της ηθικότητας και αρετής (η άποψη ότι δεν υπάρχει άσπρο μαύρο αλλά το γκρι) και των πραγματικών διαχρονικών αξιών του ανθρώπου με την υποβάθμιση της παιδείας και των καθημερινών βομβαρδισμών με ύπουλα μηνύματα που δέχεται από τα μέσα πληροφόρησης.

"Όλα αυτό δημιουργούν κατά γενικό κανόνα έναν άνθρωπο μη σκεπτόμενο, άβουλο, εθελόδουλο άτολμο φοβισμένο και εύκολα ελεγχόμενο και επιρρεπή σε πονηρές σκοτεινές δυνάμεις που δυστυχώς σήμερα όπως και σε άλλες χρονικές περιόδους της ιστορίας κυριαρχούν στον πλανήτη μας... δυστυχώς βρισκόμαστε σε ηθικοπνευματικό μεσαίωνα παρόλο την τεχνολογική ανάπτυξη μας".

Με βάση τα παραπάνω δεν πρέπει να μας εκπλήζει το γεγονός ότι ο σημερινός Έλληνας με την ηττοπάθεια του και παθητική παρακολούθηση των γεγονότων που εξελίσσονται δεν αντιδρά δεν επαναστατεί ειρηνικά για να υπερασπίσει το δικαίωμα του να ζήσει με προέκταση στις επόμενες γενεές και την πατρίδα μας.

Το τρίπτυχο σχέδιο των δυνάμεων κατοχής που τον δυναστεύουν φόβος, ανασφάλεια, εθελοδουλία είναι σε πλήρη εξέλιξη σήμερα και τον κρατούν αλυσοδεμένο.

"Στο ερώτημα να επιλέξει μεταξύ ελευθερίας ή θανάτου διαλέγει με τραγικό τρόπο δίχως να το αντιλαμβάνεται δυστυχώς τον θάνατο του ίδιου και του έθνους του".

Τώρα, αν είχαμε δημοψήφισμα με ερώτημα τα νέα μέτρα ή την ρήξη με τους "δανειστές" η συντριπτική πλειονότητα θα επέλεγε μαζοχιστικά και εθελοδουλικά τα νέα μετρά υπό τον φόβο του ευρώ και της ανασφάλειας για το μέλλον ακόμα και αν τους έχουν πει και το νιώθουν, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη ότι η τωρινή κατάσταση είναι αδιέξοδη (μη βιώσιμο χρέος), το μαρτύριο της σταγόνας και σφραγίζει την μοίρα τους και οδηγεί στον αφανισμό των ιδίων της ελευθερίας τους και της πατρίδας.

"Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε έθνος που δέχτηκε μοιρολατρικά την υποδούλωση του και επιβίωσε στους αιώνες".

Είτε αυτό αφανίστηκε από προσώπου γης ή εκφυλίστηκε και αφομοιώθηκε και σίγουρα εν τέλει σκλαβιά, πρόοδος, ανάπτυξη δεν πάνε ποτέ μαζί σε ένα υπόδουλο έθνος όσο αυτό υπάρχει, άλλα είναι όλα προς το συμφέρον και όφελος του κατακτητή.

Όμως "αυτό που φοβάσαι παθαίνεις" και η φράση αυτή είναι σοφή όπως σοφό είναι το εθνικό μας σύνθημα "ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ" που είναι κωδικοποιημένο μάλιστα στην σημαία μας και που στην ουσία βγάζει μια μεγάλη διαχρονική αλήθεια...

... η σκλαβιά οδηγεί σε θάνατο αργά η γρήγορα.

Όλα τα έθνη που ευημερούν και οι λαοί τους έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την ελευθερία.

Ο φόβος η σκλαβιά είναι ο χειρότερος εχθρός της ελευθερίας, ευημερίας και ανάπτυξης του ανθρώπου.

Συμπέρασμα, ο Έλληνας δεν πρέπει να φοβηθεί αυτή την φορά, η απάντηση στο ερώτημα Ελευθερία ή θάνατος είναι ξεκάθαρη.

"Μάλιστα, πρέπει να καταλάβουμε και να έχουμε την οξυδέρκεια όσοι καταλαβαίνουν, ότι το καλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδος είναι να μην διαπραγματευτεί καθόλου"...

πρόσφατα ο διεθνείς τύπος έγραψε ότι ο νικητής της αναμέτρησης αυτής θα είναι αυτός που θα δείξει ότι φοβάται την ρήξη λιγότερο...

Αλλά ακόμη και αν η δανειστές μετά την ρήξη δεν αναδιπλωθούν και υποχωρήσουν τελικά ο απογαλακτισμός μας από το ευρώ και η επιστροφή μας σε εθνικό νόμισμα, θα πονέσουμε για λίγο (μερικούς μήνες) αλλά μεσοπρόθεσμα θα βρει την Ελλάδα νικητή, μην ακούτε τις σειρήνες των τηλεοπτικών καναλιών υπάρχει λόγος που πολεμούν λυσσαλέα την άποψη αυτή και φοβερίζουν τον κόσμο κάθε φορά.

Πρέπει αντί να κάθετε στις πολυθρόνες μπροστά στην τηλεόραση του να απαιτήσει με όλα τα νόμιμα μέσα (πχ. διαδηλώσεις, επιστολές, δημοσιεύσεις δημοψήφισμα, εκλογές) από την σημερινή κυβέρνηση να εφαρμόσει την λαϊκή επιταγή τις 25ης Ιανουαρίου, τέρμα στα μνημόνια και σκίσιμο των παράνομων αντισυνταγματικών μνημονίων, απομείωση του χρέους και λογιστικός έλεγχος του με μονομερή διαγραφή του παράνομου και επονείδιστου μέρους του, κατάργηση των αντισυνταγματικών διατάξεων και νόμων που ψηφίστηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις διαχείρισης της κατοχής τιμωρία των υπευθύνων των μνημονίων, έξοδο από το αγγλικό δίκαιο και αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας, μεσοπρόθεσμα αποκατάσταση όλων των δικαιωμάτων του πολίτη και σταδιακή επανόρθωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη και των εισοδημάτων του, ανάπτυξη εργασία και ευημερία για όλους, όχι στο ξεπούλημα της χώρας των υπηρεσιών και πόρων του κράτους που είναι ο κοινός πλούτος του λαού και τις πατρίδας αλλά ναι στην σωστή κρατική διαχείριση τους ναι στην είσοδο ιδιωτικών επιχειρήσεων στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού αλλά όχι στο ξεπούλημα και στο μονοπώλια, το κράτος πρέπει να έχει πάντα το έλεγχο (πλειοψηφικό πακέτο μετοχών) για να έχει εισοδήματα, κατάργηση των άδικων φόρων εγκαθίδρυση του κοινωνικού κράτους, ελληνική παιδεία, έρευνα ανάπτυξη, πρόοδο...

...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


ksipnistere.com