Translate

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ: Ψήφισαν Λεπέν εξαιτίας της ανεργίας, όχι εξαιτίας της «τρομοκρατίας»


Πως να το αντέξουν τέτοιο "σοκ"... 
Τους περισσότερους ψήφους των Καθολικών κέρδισε η Λεπέν, σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού ‘Le Pelerin’Το μεγαλύτερο κέρδος για το Εθνικό Μέτωπο, σε σχέση με παλαιότερα, ήταν οι καθολικοί που πηγαίνουν τακτικά στηνεκκλησία. Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, η τρομοκρατία δεν ήταν το πρώτο μέλημα των εν ενεργεία Καθολικών. Αντίθετα, η ανεργία (71%), η αγοραστική δύναμη (57%), η εγκληματικότητα (61%), η καταπολέμηση της τρομοκρατίας (57%), η κρίση των διακινούμενων / προσφύγων (52%), ήταν τα κύρια θέματα που τους απασχολούν, με αυτή τη σειρά.
Επιπλέον, το κίνητρο για τη στροφή προς το FN ήταν περισσότεροη τιμωρία των υπαρχόντων κομμάτων. Το 46% εκείνων που πηγαίνουν εκκλησία ψήφισε για να "τιμωρήσει τις πολιτικές του προέδρου και της κυβέρνησης." Ενώ από εκείνους που δηλώνουν «χωρίς θρησκεία», μόνο το 29% ήθελε να τιμωρήσει τις πολιτικές της κυβέρνησης.  "Σοκ" σου λέω... Επειδή δεν ξέρω ακριβώς, αλλά φαντάζομαι τι κοάζουν ομόφωνα τα εγχώρια μουμουέ - Διάβασε σχετικά με την Λεπέν από παλαιότερα άρθρα του ΚΟ: Θρηνούν οι αριστεροί στη Γαλλία. Πάμε να τους μιλήσουμε και μας λένε «Άντε παράτα μας. Εμείς θα ψηφίσουμε Μαρίν»! Οι μεταλλευτικές εργασίες έχουν τελειώσει προ πολλού. Η ανεργία φτάνει το 15,5%, ποσοστό που είναι από τα υψηλότερα στη χώρα. Στο παρελθόν, από τη δυσαρέσκεια στην περιοχή επωφελούνταν το Κομμουνιστικό Κόμμα. Τώρα, στη θέση αυτή βρίσκεται το Εθνικό Μέτωπο. Γαλλία: Η Μαρίν Λεπέν πρώτη στις προτιμήσεις της εργατικής τάξης στο βορρά Μαρίν Λεπέν: «Εύχομαι να καταρρεύσει η ΕΕ» Ερώτηση δημοσιογράφου: Θέλετε να επιστρέψουμε σε μια κατάσταση στην Ευρώπη, όπως ήταν πριν την ΕΟΚ; Marine Le Pen: Να επιστρέψουμε σε μια Ευρώπη των εθνών, όπου θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ των εθνών. Όπως με την Airbus (κοινοπραξία αεροσκαφών) και το Ariane (το διαστημικό πρόγραμμα). Μια Ευρώπη της συνεργασίας, μιας Ευρώπης που θα υπάρχει μια συμφωνία ελεύθερων και δημοκρατικών εθνών, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σήμερα. Μαρίν Λεπέν: «Όσο περισσότερο αισθάνεται η αριστερά να της ξεφεύγει η εξουσία τόσο περισσότερο αποκαλύπτει την αντιδημοκρατική και απολυταρχική της φύση» Λεπέν (στο CRASH): «Οι συκοφάντες που μας “πούλησαν” μια Ευρωπαϊκή Ένωση  ως συνώνυμο της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της Ευημερίας, δεν βλέπουν τα 19 εκατομμύρια ανέργων και τα 120 εκατομμύρια που απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Αυτός ο “ομοσπονδιακός ζουρλομανδύας” έγινε η φυλακή για καταδικασμένους ανθρώπους οδηγώντας σε οικονομικό μαρασμό και κοινωνική καταστροφή». 


 

Κι άλλο σοκ.... «Εχθρός της Ελλάδας»; : Ερώτηση δημοσιογράφου: Πώς κρίνετε το «Πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας» που παρασχέθηκε στην Ελλάδα από τους Ευρωπαίους εταίρους της, το οποίο 4 χρόνια μετά βρίσκει την Ελλάδα να αντιμετωπίζει μία ύφεση χωρίς προηγούμενο, εφιαλτικά ποσοστά ανεργίας (27%)« τεράστια ποσοστά φτώχειας; Λεπέν: «Αυτό δεν είναι ένα πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, αλλά ένα πρόγραμμα βοήθειας προς τις τράπεζες και τις χρηματοπιστωτκές αγορές! Ο ελληνικός λαός δεν έχει δει ούτε δεκάρα από τα δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν στο πλαίσιο των διαφόρων "προγραμμάτων βοήθειας" που έχουν υιοθετηθεί. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 σχεδόν 1.000 μικρές επιχειρήσεις έκλειναν κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι η τρόικα (ΔΝΤ - ΕΕ) το αποκαλούν "πλάνο διάσωσης" δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία οργανωμένη κοινωνική καταστροφή! Δεν θα σώσουμε την Ευρώπη και τους λαούς μας παρά μόνο εάν ανοίξουμε τα μάτια μας απέναντι στα καταστροφικά δόγματα που διέπουν την Ευρώπη. «Ευρώ υπέρ πάντων», «παντοδυναμία των χρηματοπιστωτικών αγορών» και «τράπεζες σαρκοβόρα»!   Υπάρχει βέβαια αυτό και αυτό

 

Ο ολάντ ο «φίλος μας»: Ο François Hollande, ο υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls, και η υπουργός Δικαιοσύνης Christiane Taubira (που έφερε το νόμο περί «γάμου» των ομοφυλόφιλων και δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια) είναι όλοι τους μέλη της μασονικής GODF. - Διάβασε: Ο Ολάντ ομιλητής σε Μασονική Στοά Και (αυτό και είναι σοκ!!): Γιατί ένας Αλγερινός της Γαλλίας υποστηρίζει το ΕθνικόΜέτωπο! (video – δείτε το οπωσδήποτε) 

lithosfotos.blogspot.gr