Translate

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΝΥΧΤΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ...


ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ...ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ...ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ  ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ  ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ  ΤΙΝΑΞΕ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ...

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ...ΜΑ ΣΟΥ' ΜΕΙΝΕ ΕΥΡΩ...???


ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΗΤΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


Που είναι η Ευρωπαϊκή σας Ένωση, το Νάτο σας, η Γερμανία σας, στην παραβίαση των συνόρων της Κύπρου? Που είναι οι σύμμαχοί σας καρπαζοεισπράκτορες της Μέρκελ?
 Τι ενέργειες έχετε κάνει για την παραβίαση της ΑΟΖ της Κύπρου? Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΛΙ?
 Εκτός ότι καταστρέψατε την Εθνική Άμυνα της Πατρίδας μας δεν κάνετε και τίποτα σε διπλωματικό επίπεδο.
 Το ότι ο Νίμιτς πρόκρινε σαν όνομα των Σκοπίων το "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" θα μας μιλήσετε? Τα έχετε ριμάξει όλα και δυστυχώς όλα αυτά θα έχουν αντίχτυπο στην Εθνική μας κυριαρχία.        ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Που είναι το ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδας - Κύπρου? 
Ρε η Ελλάδα Θα είναι έως την Στερεά Ελλάδα και εσείς θα μας λέτε μπούρδες. 
ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΞΥΠΝΑ. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

3η ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

3η πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου !!!

Σε έρευνα της Gallup παρουσιάζονται οι δώδεκα κυβερνήσεις με τη μικρότερη δημοτικότητα στον πλανήτη. Οι περισσότερες κυβερνήσεις, βρίσκονται στην Ευρώπη.
Το ινστιτούτο, το οποίο λειτουργεί περισσότερα από 40 γραφεία σε 27 χώρες, έχει έδρα στην Ουάσιγκτον, ενώ το ερευνητικό κέντρο του βρίσκεται στην Ομάχα και στην Νεμπράσκα. Ιδρύθηκε από τον Αμερικανό Georges Gallup.
Πρόσφατα είχε δημοσιεύσει έρευνα για λογαριασμό της πλατφόρμας «Debating Europe» σύμφωνα με την οποία το 51% των Ευρωπαίων εκτιμούσε ότι οι πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται από την αρχή της κρίσης απέτυχαν.
Στην έρευνα όλες οι χώρες που βρίσκονται στις 12 πρώτες θέσεις έχουν υψηλά έως πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας, με την Ελλάδα να έχει το υψηλότερο (27,3%), ενώ το ποσοστό των πολιτών που θεωρεί τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών «διεφθαρμένες» είναι στην κυριολεξία συντριπτικό, με τη χώρα μας να έχει και εδώ την πρωτιά (91%) μαζί με την Κυβέρνηση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ