Translate

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΦΑΡΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ - ΑΔΕΛΦΑΡΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ !!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΟΥΣ@@@@ΔΕΣ ΤΑ ΑΡΧ@@@ΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ 7.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ, ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ...

 ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.
Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΚΟ...ΕΝΘΥΜΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ Ε(ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ) ΚΑΛΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...


Ο Μόνος Άνθρωπος Που Μπορείς Να Αλλάξεις Είναι Ο Εαυτός Σου!

Η συναισθηματική ανωριμότητα ενός ατόμου φαίνεται από το πόσο εύκολα κατηγορεί τους άλλους για τα δικά του λάθη, τις δικές του αποφάσεις και επιλογές…κάποιος που εύκολα θα σηκώσει το χέρι για να δείξει τον άλλο και να πει «εσύ φταις! » δεν μπορεί να δει τη δική του συνεισφορά στο όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει. Κατά συνέπεια δεν θα προσπαθήσει να διορθώσει τα δικά του λάθη και θα συνεχίσει την ίδια πορεία εφ’ όρου ζωής. Πάντα οι άλλοι θα φταίνε! Αυτοί « οι άλλοι» πρέπει να αλλάξουν.
Τα πιο συχνά προβλήματα των ατόμων που ζητούν θεραπεία, όταν απευθύνονται σε ειδικούς, είναι προβλήματα που αφορούν τις σχέσεις τους. Συνήθως οι άνθρωποι πέφτουν σε απόγνωση από την ανικανότητά τους να διαμορφώσουν και να διατηρήσουν σταθερές και ικανοποιητικές διαπροσωπικές σχέσεις.Όταν κατανοήσουν ότι οι ίδιοι κάτι κάνουν και πάνε όλα στραβά, τότε μπορούν να αρχίσουν να «δουλεύουν» για να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει, ξεκινώντας την αργή διαδικασία αλλαγής εαυτού. Γιατί ο μόνος άνθρωπος που μπορώ να αλλάξω είναι ο εαυτός μου! Και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος αλλά χρειάζεται διάθεση, κόπος, χρόνος και πόνος όταν συνειδητοποιείς αλήθειες. Χρειάζεται και περιέργεια για να με «μάθω» καλύτερα, να δω πως λειτουργώ στις σχέσεις μου, τι λάθη κάνω, πως φέρομαι στους άλλους, τι μηνύματα στέλνω με τη συμπεριφορά μου.
Η ζωή μας αλλάζει προς το καλύτερο για μας τους ίδιους και τους ανθρώπους γύρω μας όταν σταματήσουμε να ρωτάμε γιατί αυτό; Γιατί σε μένα; Γιατί τώρα; Κι αρχίσουμε να ρωτάμε πως μπορώ εγώ να αλλάξω κάτι; Πως μπορώ εγώ να λειτουργήσω με διαφορετικό τρόπο στην παρούσα κατάσταση.
Όταν σταματήσω να ψάχνω το «γιατί» κι όταν αρχίσω να ανακαλύπτω το «τι κάνω εγώ » και «πως αλλάζω εγώ τον εαυτό μου» τότε μπορώ να αρχίσω να ζω καλύτερα…όταν αφήσω στην άκρη την αναζήτηση μαγικών συνταγών κι αρχίσω τη δική μου προσπάθεια Κάτι που απαιτεί κόπο και χρόνο…αλλά αξίζει και τον κόπο και το χρόνο που απαιτεί…

singleparent.gr

ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΑΛΗΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ...ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ''ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ'' ΣΟΥ ...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

Το δάχτυλο στη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας κούνησε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, προειδοποιώντας ότι αν επιμείνει στην τήρηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων θα εκτροχιάσει τις μεταρρυθμίσεις και θα καθυστερήσει την ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας.
Ο επικεφαλής του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, ο οποίος αναμένεται αύριο (3είναι «πολύ νωρίς για να κριθεί» τι θα πράξει στην πραγματικότητα η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
0/1) στην Αθήνα για συνομιλίες με κορυφαίες στελέχη της νέας κυβέρνησης, πρόσθεσε πάντως ότι 
«Με κάθε ειλικρίνεια, εάν προσθέσει κανείς όλες τις υποσχέσεις (που έγιναν στην προεκλογική εκστρατεία), ο ελληνικός προϋπολογισμός θα εκτροχιαστεί πολύ σύντομα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντάισελμπλουμ σε ωμή παρέμβασή του από το Άμστερνταμ.
Ο Ολλανδός ανέφερε επίσης ότι είναι έτοιμος να ακούσει τις προτάσεις της Αθήνας για την ελάφρυνση του χρέους, πρόσθεσε όμως ότι «αυτό που είναι πιο σημαντικό για την Ελλάδα είναι απλά να τηρήσει τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει».
Εάν γίνουν μεγαλύτερες κρατικές δαπάνες, που θα μετατρέψουν το δημοσιονομικό πλεόνασμα σε έλλειμμα, «η ελάφρυνση του χρέους δεν θα βοηθήσει», έκρινε ο επικεφαλής του Eurogroup.
Η Ελλάδα «τρέφει τη φιλοδοξία» να παραμείνει στην ευρωζώνη, και το ίδιο θέλουν και οι εταίροι της, υπογράμμισε ακολούθως ο Ντάισελμπλουμ.
Σημειώνεται ότι αύριο, ο Ολλανδός αξιωματούχος αναμένεται να συναντηθεί στην Αθήνα με το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Οι συνομιλίες αυτές θα σηματοδοτήσουν στην ουσία την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τη μεταβολή των όρων της συμφωνίας στήριξης της Ελλάδας από τη διεθνή τρόικα των πιστωτών (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο)…

newsbomb.gr

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...


Όταν έρθει ο καιρός...

 
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)


 Όταν έρθει ο καιρός που θα νιώσεις ΜΟΝΟΣ ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων και ο κύκλος των φίλων και συγγενών δεν θα σε αγγίζει εσώψυχα…
          Όταν έρθει η μέρα που θα νιώσεις ότι ¨πνίγεσαι¨ σε μια θάλασσα ¨άψυχων ανθρώπων¨ και θες να φύγεις ¨μακριά¨…
          Όταν έρθει η στιγμή που όλα θα σου φαίνονται ¨άδεια¨ και ανούσια σε ένα κόσμο ψεύτικο και ξένο για σένα…
τότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μείνεις μόνος με τον Εαυτό σου και να κάνεις ίσως τον πιο καθοριστικό διάλογο της ζωή σου μαζί Του. Εσύ και Αυτός, σαν να μιλάς στο είδωλο σου όταν αντικατοπτρίζεται σε έναν καθρέπτη, μονό που Αυτός είναι ¨πιο αληθινός¨ από εσένα διότι ΕΣΥ είσαι εγκλωβισμένος σε ένα κόσμο σαθρό και εικονικό, ενώ Αυτός ¨δονείται¨σε ανώτερες συχνότητες και γνωρίζει ¨περισσότερη αλήθεια¨. Γι΄αυτό να Τον ακούσεις προσεκτικά, ¨ίσως¨ προσπαθεί καιρό να σε απομονώσει από το ¨σύστημα¨ για να σου πει ¨λόγια καθοδήγησης¨. Μην περιμένεις να ακούσεις ήχους στα αυτιά σου, ούτε φωνές να κατακλύσουν το Νου σου, περίμενε απλά να ¨πλημμυρήσει¨  η καρδία σου από συναισθήματα, εικόνες, μελωδίες και μυρωδιές!

           Ότι πληροφορία φιλτράρεται από την καρδιά σου, αποδέξου την! Ενώ ότι πληροφορία έρχεται από τον Νου ¨φορτωμένη¨ μόνο με ¨απλή λογική¨, τότε δεν ανήκει σε εσένα γι΄αυτό αποδέσμευσέ την! Η λογική είναι το βασικό ένστικτο επιβίωσης στο γήινο επίπεδο, όμως έξω από αυτό και σε άλλα ενεργειακά επίπεδα η έννοια της λέξης ¨λογική¨ δεν υφίσταται. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν γίνονται αποδεκτές από το ευρύτερο κοινό οι αλλαγές που πλησιάζουν σαν καταιγίδα ολόκληρο τον πλανήτη, αφού τα γεγονότα που έρχονται, ¨μπλοκάρονται¨ από την ¨λογική¨ και δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά και αφομοιώσιμα από τον προγραμματισμένο εγκέφαλο.  
           Ο εγκέφαλος είναι το όργανο που θα δεχθεί τις περισσότερες ενεργειακές επιθέσεις από τον ¨αόρατο κόσμο¨. Όταν σχεδόν παντού γύρω σου συναντάς τις ενέργειες του θυμού του μίσους, του φόβου, της κακίας, κτλ πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι απλά το ορατό αποτέλεσμα κάποιων άλλων αοράτων ενεργειακών συγκρούσεων που βαρβαρίζουν την ψυχική μας ηρεμία! Είναι αρνητικές σκεπτομορφές που επιβιώνουν από τις εκλυόμενες ενέργειες όλων αυτών των αρνητικών συναισθημάτων. Όποτε παρατηρείς ακραίες αντιδράσεις ανθρώπων που η αφορμή της αντίδρασης δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά, τότε μαθέ ότι κάποια σκεπτομορφή βρίσκεται σε ¨μια γωνία¨ και έκανε πολύ καλά την δουλεία της! Εσύ που γνωρίζεις τι συμβαίνει πίσω από το ορατό, οφείλεις να ¨αντιλαμβάνεσαι¨ εκ των προτέρων πότε συντελούνται οι προϋποθέσεις αυτής της ενεργειακής παγίδας και να μεριμνείς προς την αποφυγή της.
     Μην περιμένεις οι ¨πολλοί¨ να αποδεχτούν τις απόψεις σου, μάλιστα να αρχίσεις ανησυχείς όταν οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου. Οι πολλοί ποτέ δεν είχαν δίκιο, ποτέ δεν ακολούθησαν το σωστό μονοπάτι, ήταν και είναι πρόβατα κλεισμένα σε μεγάλα μαντριά. Αντίθετα να χαίρεσαι όταν βαδίζεις σε δύσκολα μονοπάτια, γιατί εκεί θα συναντήσεις λίγους ανθρώπους αλλά θα είναι αληθινοί ¨εργάτες¨ που έχουν την γνώση και την δύναμη  να σε καθοδηγήσουν σε νέες ατραπούς.
  Όσο μόνος και να νιώσεις, όσο αδικημένος και να αισθανθείς, ένα πράγμα να γνωρίζεις:
¨Είσαι τυχερός που συμβαίνει αυτό σε εσένα γιατί όλα ¨δείχνουν¨ ότι το ίδιο το σύστημα σε έχει καταδικάσει σε εξορία επειδή διαφέρεις και δεν μπορεί να σε ελέγχει¨.

 « …ΕΣΥ Συνέχιζε να πηγαίνεις κόντρα στην ¨ροη του κοπαδιού¨ και η δικαίωση ΣΟΥ είναι θέμα ελάχιστου χρόνου!».


«Όταν οι Αθηναίοι κορόιδευαν τον Διογένη πως οι Σινωπείς τον είχανε καταδικάσει σε εξορία, αυτός απαντούσε:
"Και εγώ τους καταδίκασα να μείνουν εκεί"».
ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ

ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ
 
ΠΗΓΗ:diogeneis.blogspot.gr

ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ!

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ... ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου μπήκε με το... δεξί στη διακυβέρνηση της Ελλάδας και από την πρώτη κιόλας ημέρα έσπευσε με δύο καίριες παρεμβάσεις να αποδείξει πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω, έναντι των όσων υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και που είχαν ως αποτέλεσμα να της προσφέρει την εξουσία.
Το μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας ενημέρωση πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, με αφορμή την ανακοίνωση κατά της Ρωσίας για την κρίση στην Ουκρανία και το τέλος στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ που με κατηγορηματικό τρόπο έθεσε ο Θεόδωρος Δρίτσας ήταν απλά και μόνο τα... προειδοποιητικά πυρά.
Ένα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι, βέβαια, το «ξεκαθάρισμα» στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ηδη, οι «νταβατζήδες» έχουν κάνει την κωλοτούμπα του αιώνα και εκεί που... έφτυναν και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουν την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία, τώρα «γλύφουν» και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουν το άνοιγμα των σκοτεινών φακέλων που έχουν στα συρτάρια τους...
Το άνοιγμα των βρώμικων υποθέσεων με τα θαλασσοδάνεια και πάνω απ' όλα το άνοιγμα του μεγαλύτερου σκανδάλου όλων των εποχών στο χώρο των Media, με τη... δωρεά στις αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών και την εκχώρηση των ψηφιακών συχνοτήτων στην Digea.
Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Πάνος Καμμένος έχουν δεσμευτεί δημόσια ενώπιον του ελληνικού λαού πως το πάρτι των μεγαλοεκδοτών τελείωσε την Κυριακή. Στις 25 Ιανουαρίου «κλείδωσε» ένα συμβόλαιο τιμής για τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που πλέον ως συνεργαζόμενοι στη νέα κυβέρνηση θα κληθούν να επιλέξουν ένα και μόνο δρόμο.
Το δρόμο της νομιμότητας και τίποτα, μα τίποτα άλλο. Άλλωστε ο κ. Τσίπρας είχε προειδοποιήσει από την Πάτρα τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ που επί σειρά ετών ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις, σύμφωνα με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και μόνο... «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα», τους είπε και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει αυτή η απόλυτα δημοκρατική διαδικασία.
Άρχισαν τους εκβιασμούς...
Η πρώτη μεγάλη παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα Media δεν θα είναι άλλη, από τη δρομολόγηση της διαδικασίας για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την κατάργηση του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ. Ωστόσο, τα δύσκολα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο είναι μπροστά. Ηδη, οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης, στο ενδεχόμενο και μόνο της δημιουργίας ενός πλαίσιου νομιμότητας για την αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ, αφού η ιδιωτική ραδιοτηλεόραση λειτουργεί υπό ένα καθεστώς... προσωρινής αδειοδότησης, μετά από συνεχείς κυβερνητικές «χάρες» από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί δισεκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία.
Οι «νταβατζήδες» ανησυχούν και εκβιάζουν πως αν η νέα κυβέρνηση τολμήσει να ανοίξει το μέτωπο της κατάληψης των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, θα προχωρήσουν στο κλείσιμο των καναλιών και των ραδιοφωνικών σταθμών που ελέγχουν, με αποτέλεσμα να χαθούν θέσεις εργασίας. Τώρα, οι καναλάρχες εκβιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα, αν και φρόντισαν στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου να ρίξουν γέφυρες επικοινωνίας για το άνοιγμα ενός διαλόγου, με στόχο να αποφύγουν τα χειρότερα γι' αυτούς, αποτρέποντας τα καλύτερα για τον ελληνικό λαό από τα κρατικά έσοδα που θα έρθουν από το διαγωνισμό για την απόκτηση των ψηφιακών αδειών...
Ιδιωτικές επιχειρήσεις «εκβιάζουν» την κυβέρνηση πως θα απολύσουν τους εργαζομένους τους και θα κλείσουν τις επιχειρήσεις τους επειδή λειτουργούν παράνομα και ο νέος πρωθυπουργός θέλει στην Ελλάδα να λειτουργούν όλα με καθεστώς απόλυτης διαφάνειας και νομιμότητας;
Ας τα κλείσουν, λοιπόν, τα «πειρατικά» τους κανάλια που τους προσέφεραν κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ λειτουργώντας εκτός νομικού πλαισίου με... προσωρινές άδειες χαρισμένες από το ελληνικό κράτος και ας συνειδητοποιήσουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω σε σχέση με την υλοποίηση των προεκλογικών τους δεσμεύσεων.
Η περίοδος της... αβάντας τελείωσε για όλους. Η νομιμότητα πρέπει να τηρηθεί και όσοι θέλουν να δηλώνουν ιδιοκτήτες καναλιών να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους και όχι στα αποθεματικά των κρατικών, μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους με χρήματα του λαού, τραπεζών.
Η ΕΡΤ έκλεισε σε μια νύχτα, καθώς εκεί ο... καναλάρχης Σαμαράς εκτέλεσε το σχέδιο της Μέρκελ και άφησε στο δρόμο 2.800 εργαζομένους.
Ήρθε η ώρα για τους «νταβατζήδες» να πληρώσουν. Και δεδομένων των αποφάσεων που έχει στα χέρια του ο Αλέξης Τσίπρας για το καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών ΜΜΕ μέχρι σήμερα και βέβαια, την «καθαρή εντολή» που του έδωσε ο ελληνικός λαός, θα πρέπει να κινηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, για την πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα.
Το πάρτι στην πλάτη του ελληνικού λαού τελείωσε...
Καμία διαπραγμάτευση, κανένας συμβιβασμός ανάμεσα στη νέα κυβέρνηση και τους «νταβατζήδες»...
Ταράξτε τους στη νομιμότητα...
Το έχετε υποσχεθεί..

πηγη:newsbomb.gr

ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Ξεκινήσατε δυναμικά. Μην φοβάστε κανέναν.  Κοιτάξτε το λαό που πεινάει, που είναι σε απόγνωση, κοιτάξτε το μικρομεσαίο που είναι καταχρεωμένος, ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!! Ο εργαζόμενος, ο βιοτέχνης, ο επιχειρηματίας θα είναι ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΙΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!!  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που να υπερασπίζεται τους πολλούς και όχι τους λίγους. Που να υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα εκτός Ελλάδας. Να είναι πραγματικά ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και να εκμεταλεύεται τη γεωπολιτική θέση της. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Και κάτι τελευταίο : να αναζητήσετε ευθύνες : ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ??? ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΉΣΑΜΕ ?? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ στη δικαιοσύνη.

Υ.Γ :ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΕΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΒΡΟΧΗ .

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των μελών της νέας, δικομματικής κυβέρνησης υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ακολουθεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και οι τελετές παράδοσης παραλαβής.
Οι υπουργοί σε δηλώσεις τους δήλωσαν έτοιμοι για το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους και όπως τόνισαν, από σήμερα σηκώνουν μανίκια και πιάνουν δουλειά.
Το νέο Υπουργικό Συμβούλιο αποτελείται από 42 μέλη μαζί με τον πρωθυπουργό.

Δείτε τα ονόματα της νέας κυβέρνησης:
Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας
 • Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δραγασάκης
 • Υπουργός Εσωτερικών - Διοίκησης Ανασυγκρότησης: Νίκος Βούτσης
 • Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Γιώργος Κατρούγκαλος
 • Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Γιάννης Πανούσης
 • Αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής: Τασία Χριστοδουλοπούλου
 • Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης: Μαρία Κόλλια Τσαρουχά
 • Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού: Γιώργος Σταθάκης
 • Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: Χρήστος Σπίρτζης
 • Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας: Θοδωρής Δρίτσας
 • Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού: Έλενα Κουντουρά
 • Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Παναγιώτης Λαφαζάνης
 • Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος: Γιάννης Τσιρώνης
 • Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Βαγγέλης Αποστόλου
 • Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Παναγιώτης Σγουρίδης
 • Υπουργός Οικονομικών: Γιάννης Βαρουφάκης
 • Αναπληρωτής Υπουργός: Νάντια Βαλαβάνη
 • Αναπληρωτής Υπουργός: Δημήτρης Μάρδας
 • Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων: Αριστείδης Μπαλτάς
 • Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού: Νίκος Ξυδάκης
 • Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας: Τάσος Κουράκης
 • Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας: Κώστας Φωτάκης
 • Υφυπουργός Αθλητισμού: Σταύρος Κοντονής
 • Υπουργός Εργασίας: Πάνος Σκουρλέτης
 • Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Θεανώ Φωτίου
 • Αναπληρωτής Υπουργός για την Καταπολέμηση της Ανεργίας:Ράνια Αντωνοπούλου
 • Υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Παναγιώτης Κουρουμπλής
 • Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας: Ανδρέας Ξανθός
 • Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Δημήτρης Στρατούλης
 • Υπουργός Εξωτερικών: Νίκος Κοτζιάς
 • Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Νίκος Χουντής
 • Αναπληρωτής Υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων: Ευκλείδης Τσακαλώτος
 • Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμμένος
 • Αναπληρωτής Υπουργός: Κώστας Ήσυχος
 • Υφυπουργός: Νίκος Τόσκας
 • Υπουργός Δικαιοσύνης: Νίκος Παρασκευόπουλος
 • Υπουργός Επικρατείας για καταπολέμηση της διαφθοράς: Παναγιώτης Νικολούδης
 • Υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου: Αλέκος Φλαμπουράρης
 • Υφυπουργός: Τέρενς Κουίκ
 • Υπουργός Επικρατείας: Νίκος Παππάς
 • Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Γαβριήλ Σακελλαρίδης
 • Πρόεδρος Βουλής: Θα προταθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Στις 16.00 ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αλ. Τσίπρας(BΙΝΤΕΟ απο τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου)Ενώπιον του Κ. Παπούλια, σήμερα στις 16.00, θα ορκισθεί πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Λίγο νωρίτερα, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Αναμένεται να τον ενημερώσει πως θα ορκιστεί με πολιτικό όρκο. Προηγήθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Καμμένο όπου και συμφωνήθηκε η στήριξη και συμμετοχή στην κυβέρνηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όπως τόνισε ο Π. Καμμέμος, «από αυτήν τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝΕΛ δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».ΠΗΓΗ:left.gr

Το πράσινο χάπι για την κατάθλιψη...

Τα δέντρα είναι απίστευτα έξυπνα. Μεταξύ άλλων προσφέρουν σκιά το καλοκαίρι και πάντα με περισσή ευγένεια ρίχνουν τα φύλλα τους για να επιτρέψουν τον χειμωνιάτικο ήλιο να διεισδύσει μέσα τους. Και τώρα μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Exeter διαπιστώνει την επίδρασή τους στην ψυχική υγεία των Λονδρέζων. Το ποσοστό χορήγησης αντικαταθλιπτικών χαπιών σε περιοχές με πολλά δέντρα ήταν πολύ μικρό.
Οι μέθοδοι της μελέτης ήταν ξεκάθαροι. Οι ερευνητές συνέλεξαν στοιχεία σχετικά με τις αντικαταθλιπτικές συνταγές σε όλο το Λονδίνο κατά την περίοδο 2009-2010 και συνέκριναν τα δεδομένα με τον αριθμό δέντρων του δρόμου στην ίδια περιοχή. Οι αριθμοί αποκάλυψαν ότι 40 δένδρα ανά χιλιόμετρο στις συνοικίες του Λονδίνου ισοδυναμούν με αντικαταθλιπτικές συνταγές που κυμαίνονταν από 358 έως 578 ανά 1.000 άτομα. Ωστόσο, περιοχές με υψηλότερη πυκνότητα δέντρων είχαν χαμηλότερα ποσοστά συνταγογράφησης.
Γιατί, λοιπόν, τα δέντρα μας κάνουν πιο ευτυχισμένους ανθρώπους; Σε μία έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα δέντρα προλαμβάνουν την εγκληματικότητα. Όσο περισσότερα δέντρα υπήρχαν, τόσο χαμηλότερο ήταν το ποσοστό εγκληματικότητας.
Έρευνα από Δασική Υπηρεσία του USDA απέδειξε επίσης ότι οι άνθρωποι που ζουν κοντά σε δασικές περιοχές έχουν καλύτερη σωματική κατάσταση: «Περίπου 850 ζωές σώζονται κάθε χρόνο, ο αριθμός των οξέων αναπνευστικών συμπτωμάτων είναι μικρότερος κατά περίπου 670.000 περιστατικά ετησίως».
Το πράσινο χάπι για την κατάθλιψηΈνας ερευνητής πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο με το Google Earth, συγκρίνοντας τις γειτονιές και έκπληκτος διαπίστωσε ότι οι πλούσιες γειτονιές έχουν περισσότερα δέντρα. Όπως ο ίδιος παραθέτει σχετικά με το θέμα παρατήρησε ότι για κάθε 1% αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος, η ζήτηση για δασική κάλυψη αυξήθηκε κατά 1,76%. Αλλά όταν το εισόδημα μειώθηκε κατά το ίδιο ποσό, η ζήτηση μειώθηκε κατά 1,26%. Αυτός είναι ένας αρκετά στενός συσχετισμός. Οι ερευνητές εξήγησαν ότι οι πλουσιότερες πόλεις μπορούν να αντέξουν περισσότερα δέντρα, τόσο στην ιδιωτική όσο και στη δημόσια περιουσία.
Πράγματι, πλήθος ερευνών δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ζουν σε περιοχές με δέντρα είναι πιο πλούσιοι, πιο υγιείς, πιο ασφαλείς, ζουν περισσότερο και γενικά ζουν μια φυσιολογική ζωή. Δεδομένου ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου παρέχει ίση πρόσβαση στην περίθαλψη και τις συνταγές, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι φτωχότεροι, πιο άρρωστοι και λιγότερο ευτυχισμένοι άνθρωποι λαμβάνουν περισσότερα αντικαταθλιπτικά χάπια.
Σημείωμα μελετητών
Το συμπέρασμα είναι σαφές: «Τα δέντρα της γειτονιάς διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας».
πηγη: flowmagazine.gr

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...
«Είσαι το αποτέλεσμα του παρελθόντος – το σώμα σου, τα συναισθήματά σου και οι σκέψεις σου. 
Το σώμα σου είναι απλώς ένα αντίγραφο. Κάθε συναίσθημα, για παράδειγμα ο φθόνος ή ο θυμός, είναι 
αποτέλεσμα του παρελθόντος. Ό,τι κι αν κάνεις γι’ αυτόν το φθόνο, όπως και να τον καταπνίξεις, να 
προσπαθήσεις να τον αλλάξεις σε κάτι άλλο ή οτιδήποτε άλλο κάνεις, είναι επίσης αποτέλεσμα του
παρελθόντος.  Έτσι, απλώς μετακινείσαι μέσα στον κύκλο της εμπειρίας». Jiddu Krishnamurti

Προσκάλεσα τον Κρισναμούρτι για ένα πικνίκ στην εξοχική περιοχή όπου μέναμε στη διάρκεια των διακοπών μας στο Όχαϊ. (Ο Jiddu Krishnamurti γεννήθηκε στο Μαντανάπαλι στη Νότια Ινδία στις 12 Μαΐου 1895 και έφυγε στις 17 Φεβρουαρίου του 1986 στο Όχαϊ της Καλιφόρνιας, στα 91 χρόνια του)

Καθίσαμε πάνω σε κάτι μεγάλους, πανάρχαιους, άσπρους βράχους και παρακολουθούσαμε την οικογένειά μου που κολυμπούσε στο καθαρό, γαλάζιο ποτάμι. Ύστερα από το φαγητό τον ρώτησα περισσότερα για την επίγνωση:

«Παρατηρώντας τις αντιδράσεις μου συνήθως βρίσκω σ’ αυτές κάποια σφοδρή επιθυμία που παίρνει τη μια ή την άλλη μορφή, όπως του φθόνου. Τον βλέπω. Έρχεται και φεύγει, αλλά δεν φαίνεται να μπορώ να σκεφτώ πιο βαθιά από τόσο».

Με κοίταξε για μια στιγμή με καλοσύνη κι ύστερα είπε:

«Είσαι το αποτέλεσμα του παρελθόντος – το σώμα σου, τα συναισθήματά σου και οι σκέψεις σου. Το σώμα σου είναι απλώς ένα αντίγραφο. Κάθε συναίσθημα, για παράδειγμα ο φθόνος ή ο θυμός, είναι αποτέλεσμα Έτσι, απλώς μετακινείσαι μέσα στον κύκλο της εμπειρίας».

Έκανε ένα σχέδιο στην άμμο για να το δείξει: έναν κύκλο με δύο σημάδια – ένα για το φθόνο κι ένα για τη δράση που ακολουθείς. «Πρέπει να “δουλέψεις” πάνω σ’ αυτό’ σκέψου το, στοχάσου γι’ αυτό, προσπάθησε να το δεις απ’ όλες του τις πλευρές – ήρεμα, αποστασιοποιημένα, σαν να κοιτάς ένα άγνωστο ζώο που δεν έχεις ξαναδεί και σε ενδιαφέρει το σχήμα του, οι συνήθειές του και λοιπά’ δεν ξέρεις αν είναι δηλητηριώδες ή όχι κι έτσι δεν κάνεις καμιά κίνηση.

Αυτό είναι διαλογισμός, καθώς προσπαθεί κανείς να ελευθερώσει τον εαυτό του από το παρελθόν να ξεπεράσει το παρελθόν έτσι ώστε να ανακαλύψει το άγνωστο, το άχρονο’ αλλιώς απλώς μετακινείται μέσα στον κύκλο του παρελθόντος. Πρέπει να διαλογιστείς πάνω σ’ αυτό μέχρι να μπορέσεις να το νιώσεις να διαπερνάει όλη σου την ύπαρξη, όχι απλώς ένα μέρος της, όλα τα μέρη».

Όλο το σώμα του Κρισναμούρτι εξέφραζε όσα έλεγε. «Τότε θα υπάρξει μεγάλη ηρεμία, απέραντη γαλήνη. Γραψ’ το αυτό όπως σου το είπα. Ύστερα κοίτα το και παρατήρησε τις αντιδράσεις σου σ’ αυτό. Σκέψου γι’ αυτό. Προσπάθησε να ανακαλύψεις τι σκέφτεσαι γι’ αυτό. Εκείνο θα ‘ρθει σε σένα αργότερα».

Τα λόγια του είχαν ηρεμιστική επίδραση. Ακολούθησε μια μακρά σιωπή που στη διάρκεια της καθόμασταν ακίνητοί Ό,τι κι αν έκανε κανείς ήταν άχρηστο, ωστόσο, εξακολουθούσε να υπάρχει μια εσωτερική κίνηση. Ήθελα κάποιου είδους συντροφιά -ερωτική, φιλική, πνευματική ή θεία-, απλώς δεν ήθελα να είμαι εντελώς μόνος. Του είπα:

«Πίσω από πολλές σκέψεις και πράξεις μου βρίσκεται η επιθυμία να βρω στοργή ή φόβος μήπως τη χάσω».
«Τι είναι εκείνο που πραγματικά επιθυμείς; Δεν είναι η στοργή». Περίμενε την απάντησή μου.
«Εννοείς ότι δεν είναι στοργή μέσα από την ίδια μου την καρδιά, αλλά κάτι απέξω;»
«Ακριβώς. Προσπαθείς να γεμίσεις ένα κενό μέσα σου. Είναι σαν να προσπαθείς να γεμίσεις έναν τρύπιο κουβά που δεν μπορεί ποτέ να γεμίσει».

«Πρέπει κανείς να συνεχίζει να ρίχνει κάτι εκεί μέσα κάθε μέρα».
«Και παρ’ όλα αυτά τον γεμίζει πολύ λίγο’ ικανοποιείται μόνο επιφανειακά. Το δοχείο δεν γεμίζει ποτέ ολόκληρο και για πάντα. Γιατί, λοιπόν, συνεχίζεις να το κάνεις αυτό»; Ο Κρισναμούρτι μού έριξε μια διερευνητική ματιά, παρακολουθώντας προσεκτικά την αντίδρασή μου. «Δεν το νιώθεις, δεν ζεις πραγματικά αυτό που είπα.

Αν το είχες δει πραγματικά θα σε είχε συναρπάσει. Θα ένιωθες τρομακτική ανακούφιση. Ευτυχώς που δεν έχω την ανάγκη να συνεχίζω να το κάνω αυτό!» Μπορούσα να νιώσω το δικό του αίσθημα ανακούφισης, αλλά δεν ένιωθα κι εγώ το ίδιο. «Γιατί νιώθω όσα λες τόσο επιφανειακά;»
«Ναι, γιατί;» με ρώτησε.

Ήμουν αποφασισμένος να απαντώ έντιμα. «Γιατί είμαι κουτός κι όχι αρκετά ευαίσθητος».

«Ναι. Βρες, λοιπόν, γιατί είσαι κουτός. Ερεύνησε τα πάντα: από το τι τρως μέχρι την κληρονομικότητά σου και την εγγλέζικη υποδομή σου – ιμπεριαλισμός και λοιπά. Ψάξε τις πράξεις σου’ ίσως είσαι φυλακισμένος από τις σκέψεις που κάνεις για τον εαυτό σου, από αναμνήσεις, συγκρίσεις, φυγές, όνειρα και λοιπά – εξέτασε τα πάντα. Καταπιάσου πραγματικά με ολόκληρο το θέμα. Αν κάτσεις αναπαυτικά και απλώς πεις “Εντάξει, είμαι κουτός” και δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό, τότε έχεις γεράσει».

Ακούμπησε πίσω την πλάτη του ήρεμος. Ύστερα, σκύβοντας ξανά προς το μέρος μου και καρφώνοντάς με με τα λαμπερά, σκούρα καστανά μάτια του, μου είπε:
«Θα ‘πρεπε να ‘ναι για σένα ζήτημα ζωής και θανάτου».
«Γιατί είμαι κουτός τώρα;»
«Νομίζω γιατί είσαι απογοητευμένος».
«Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Ξέρω γιατί είμαι απογοητευμένος». Ένιωθα αποκαρδιωμένος με τη δουλειά μου σε ένα εργοστάσιο, κι αυτό μου έτρωγε όλη μου την ενέργεια. Η δουλειά της κατεργασίας τροφής ήταν για μένα η πιο εποικοδομητική απασχόληση κατά τη διάρκεια του πολέμου.

«Μπορείς εύκολα να εξιχνιάσεις την αιτία της, αλλά η απογοήτευση δεν φεύγει, έτσι δεν είναι; Γιατί, λοιπόν, είσαι απογοητευμένος;» Χαμογέλασε σαν να περίμενε να θέσω μόνος μου το ερώτημα στον εαυτό μου. «Ρώτα με ευθύτητα τον εαυτό σου “γιατί;” κοίταξέ το πραγματικά και θα ’χει φύγει. Θα βρεθείς στην κορφή του βουνού».

«Γαντζώνεται κανείς στην απογοήτευση. Γιατί συμβαίνει αυτό;» Ένιωσα την απογοήτευση να φεύγει, αλλά ένα κομμάτι μου έμοιαζε να κρεμιέται πάνω της.
«Γιατί είναι καλύτερο από το τίποτα. Δεν θες να είσαι άδειος, Ντέιβιντ. Γιατί δεν καταπιάνεσαι πραγματικά με το ερώτημα του κενού μέσα σου; Γιατί το γεμίζεις συνέχεια με διάφορες αισθήσεις – παρηγοριές, πίστεις, συγκρίσεις; Αν είχες έναν τρύπιο κουβά που στάζει, τι θα τον έκανες;»
«Θα τον πετούσα!»
«Μάλιστα. Δεν θα συνέχιζες να τον χρησιμοποιείς»
--------------
Απόσπασμα από το βιβλίο “ Η Αναζήτηση Της Αλήθειας” πρόκειται για μια σειρά από προσωπικές συζητήσεις που είχε ο Ντέιβιντ Γιανγκτου με τον Jiddu Krishnamurti …

Αυτοί θα είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΜε τον κ. Καμμένο υπήρξε συμφωνία να συναντηθούν σήμερα στις 10:30 π.μ. ώστε να επιβεβαιωθεί η στήριξη και η πιθανή συμμετοχή των ΑΝΕΛ στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Συμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής, δεν υπήρξαν προαπαιτούμενα από την πλευρά του κ.Καμμένου για τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση και οι ακρίβεις όροι θα συζητηθούν εκτενώς σήμερα το πρωί.
Από τη στιγμή που θα επικυρωθεί η συμφωνία στην Κουμουνδούρου εκτιμούν, πως θα φτάσουν τις 162-163 έδρες και ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει απευθείας εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Κάρολο Παπούλια.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε στον κ. Θεοδωράκη και στον κ. Κουτσούμπα την πρόθεσή του να τους συναντήσει αμέσως μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που αναμένεται να λάβει σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. 
Το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του πρωθυπουργού σήμερα το απόγευμα και της νέας κυβέρνησης την Τρίτη το απόγευμα ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες και με τον Φώτη Κουβέλη, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει πως ευελπιστεί σε μετεκλογική συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ ακόμα και μετά τις εκλογές.
Στην Κουμουνδούρου, πάντως μένουν πολύ στα μηνύματα που είχε ήδη ο Αλέξης Τσίπρας από το εξωτερικό υποστηρίζοντας πως το κλίμα αλλάζει και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή.
Ιδιαιτέρως ενθαρρυντική ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα στα μέσα της εβδομάδας και εξέφρασε την βεβαιότητά του πως θα βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή και βιώσιμη λύση.
Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα υπήρχε και από τον Πρόεδρο της Γαλλικής  Δημοκρατίας, ο οποίος υπενθύμισε τις σχέσεις φιλίας που συνδέουν την Ελλάδα με τη Γαλλία και εξέφρασε στον κύριο Τσίπρα την επιθυμία του να συνεχιστεί η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.
Το νέο υπουργικό συμβούλιο
Επικρατέστερος για το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται να είναι ο Γιάννης Δραγασάκης αν το κορυφαίο στέλεχος δεν αναλάβει θέση Αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Πολύ κοντά στο υπουργείο Οικονομικών φαίνεται να βρίσκεται ο Γιάννης Βαρουφάκης και δεν αποκλείεται να τον πλαισιώσουν οι κύριοι Μηλιός και Τσακαλώτος.
Για το υπερυπουργείο Ανάπτυξης προορίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σταθάκης και για το υπουργείο Επικρατείας ο Νίκος Παππάς.
Στο υπουργείο Παιδείας πιθανότατα να τοποθετηθεί ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ενώ δεν αποκλείεται ο Πάνος Σκουρλέτης να επιλεγεί για το υπουργείο Εσωτερικών.
Σε παραγωγικό υπουργείο θα τοποθετηθεί εκτός απροόπτου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ πολύ έντονα έχει ακουστεί το όνομα του Θεόδωρου Δρίτσα για τη θέση του Πρόεδρου της Βουλής. Το υπουργείο Εργασίας δεν αποκλείεται να αναλάβει ο Δημήτρης Στρατούλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν συμμετοχή στην κυβέρνηση πιθανότατα με ένα υπουργείο.
ΠΗΓΗ:news247.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ: 
99,80%
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 
9.904.656
ΨΗΦΙΣΑΝ: 
6.326.212
ΕΓΚΥΡΑ: 
6.176.793
ΑΚΥΡΑ: 
114.641
ΛΕΥΚΑ: 
34.778
KOMMA
ΨΗΦΟΙ
ΕΔΡ.
%
ΕΥΡΩ.14
ΒΟΥΛ.12
ΣΥΡΙΖΑ
2.244.465
149
36,34
%
9,74
9,45
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
1.717.537
76
27,81
%
5,10
-1,85
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
388.146
17
6,28
%
-3,10
-0,64
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
373.473
17
6,05
%
-0,56
K.K.E.
337.917
15
5,47
%
-0,60
0,97
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ
293.157
13
4,75
%
1,28
-2,76
ΠΑΣΟΚ
289.272
13
4,68
%
-7,60
ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.
152.053
0
2,46
%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
110.756
0
1,79
%
1,14
1,51
ΤΕΛΕΙΑ
109.450
0
1,77
%
ΛΑΟΣ
63.642
0
1,03
%
-1,67
-0,55
ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ
39.408
0
0,64
%
-0,08
0,31
 ΠΗΓΗ:newbomb.gr