Translate

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ


Πληρώσαμε 1 δις ευρώ στην Siemens επί Μαντέλη, μετά η πραγματογνωμοσύνη “άργησε” 16 ολόκληρα χρόνια και τώρα η γερμανική διοίκηση του ΟΤΕ δεν δίνει στοιχεία! Αυτό είναι το ξεπούλημα που ονομάζουν “ανάπτυξη”… Ξεπουλημένοι πολιτικοί, συνθέτουν την κοινωνία των άχρηστων, των απατεώνων, των υπόδουλων στις μίζες με την κάλυψη και την συμμετοχή κρατικοδίαιτων στελεχών – συνδικαλιστών.
Ιδού το στόρι του ΟΤΕ και της Siemens με δύο λόγια.
Έφαγαν με χρυσά κουτάλια, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ, το κράτος του Σημίτη δανείστηκε νύχτα για να πληρώσει και τώρα οι Γερμανοί κουκουλώνουν το (δικό τους) σκάνδαλο και παντού υπάρχει μια ένοχη σιωπή.
Ένα ακόμη σκάνδαλο πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων τύπου “Ερρίκος Ντυνάν” που όμως είναι μια ακόμη αιτία, εσύ και εγώ να καταστραφούμε, δικοί μας άνθρωποι να μείνουν άνεργοι, κάποιοι άλλοι να αυτοκτονήσουν… Και κοίτα που τελικά θα την πληρώσουν τα πτώματα και όχι οι ένοχοι!
Και αν τελικά μπήκαν πραγματογνώμονες, έστω και αν μπήκαν καθυστερημένα, τι;
Οι πραγματογνώμονες επισημαίνουν ότι “δεν μπορεί να προσδιοριστεί το πραγματικό τίμημα κάθε εκτελεστής παραγγελίας με βάση τις τότε ισχύουσες τιμές σε χώρες της Ε.Ε. “
Στην ερώτηση της ανακρίτριας «ποια ήταν, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της ΟΤΕ Α.Ε., η απαιτούμενη ποσότητα υλικών για την ολοκλήρωση του ανωτέρου έργου», οι πραγματογνώμονες απαντούν ότι, λόγω της έλλειψης των αναγκαίων συστημάτων, δεδομένων και πληροφοριών, δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν την απαιτούμενη ποσότητα των υλικών.
Καταλάβατε;