Translate

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΦΡΟΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας που δείχνουν ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Βελγίου.
Ένας άνδρας δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/03) στην πόλη του Charleroi, δύο ημέρες μετά τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδει η βελγική εφημερίδα Derniere Heure, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.
Ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή το πρωί του Σαββάτου για να μην προκληθεί πανικός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα....

Το θύμα εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας σε πυρηνικό εργοστάσιο, στην πόλη Charleroi, στην οποία εστιάζονται τώρα οι νέες έρευνες της αντιτρομοκρατικής. Ο άτυχος υπάλληλος πυροβολήθηκε την ώρα που πήγαινε βόλτα το σκύλο του. Το στοιχείο, όμως, που προβληματίζει ιδιαιτέρως τις Αρχές της χώρας είναι το γεγονός ότι είχε κλαπεί η κάρτα εισόδου του και η ταυτότητα του.

Υ.Γ.: Ο συγκεκριμενος ατυχος φρουρος οπως και ο καθε φρουρος του πυρηνικου εργοστασιου μετα απο ολα οσα εγιναν με τις τρομοκρατικες επιθεσεις και την ανεπιτυχη προσπαθεια να μπουν στο πυρηνικο εργοστασιο δεν επρεπε να φρουρειτε και να φυλασσετε αυστηρα απο τις αρχες του Βελγιου?
Τι διαολο γινεται?Ολα βρωμανε απο παντου.Αααα και την ειδηση για τον ατυχο ανθρωπο τη μαθαινουμε στην Ελλαδα 3 μερες μετα.Περιεργα πραγματα...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ,
kafeneio