Translate

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Όπως και να΄χει η Ευρω-ζώνη, θα ¨σπάσει¨ άμεσα. Γι΄αυτό φτιάχτηκε!

       Μια παλιά παροιμία του λαού μας λέει: «Το τραίνο στις ίδιες ράγες θα πηγαίνει όποιος κι αν είναι ο μηχανοδηγός». Το ίδιο συμβαίνει και με τις κυβερνήσεις όλων των ευρωπαϊκών κρατών που ακολουθούν την πορεία που τους χάραξε η Γερμάνια. Αν και οι γερμανοί έχασαν δυο πολέμους, γρήγορα ανασυγκροτηθήκαν και κατέλαβαν ξανά την Ευρώπη αυτή την φορά οικονομικά, με αποτέλεσμα η ήπειρος μας να βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή πιο αυστηρή, όσο ποτέ άλλοτε. Αν αναρωτιέστε πως ανέκαμψε από δυο πολέμους η κατεστραμμένη ολοσχερώς Γερμανία, μια λέξη θα σας πω: Ιλλουμινάτι.  Εκεί έχουν έδρα, εκεί φανερώθηκαν δημοσίως, εκεί γραφτήκαν τα πρωτόκολλα της Σιών και κατέληγαν τα παγκόσμια αποθέματα χρυσού. Η Γερμανία είναι ένα κράτος-πιόνι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και έχει παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο στην εξέλιξη των απεχθών σχεδίων τους,  περισσότερο ακόμη και από τις Η.Π.Α. Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος είναι φανερό ότι στηρίζεται τόσο από τις Η.Π.Α. όσο και από Ρωσία. Ο κοινός τους εχθρός είναι η Γερμανία και το Ευρώ, γι΄αυτό η Ελλάδα θα παίξει τον ρόλο του διασπαστή στην Ε.Ε. και στο ευρωπαϊκό νόμισμα. Όσοι αναρωτιούνται γιατί η Γερμανία να έρθει αντιμέτωπη με τις Η.Π.Α. αφού ελέγχονται από την νέα τάξη πραγμάτων και οι δυο χώρες, θα πρέπει να εμπεδώσουν ότι ο σκοπός των Σιωνιστών είναι η σκοπίμως αντιπαράθεση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων που θα οδηγήσουν τις παγκόσμιες αγορές σε μεγαλύτερες κρίσεις και θα καταλήξουν όλα στην έναρξη ενός Γ΄ παγκοσμίου πολέμου.

Πάρτε παράδειγμα τις κυρώσεις εκατέρωθεν που αντάλλαξαν για το ζήτημα της Ουκρανίας, η Ε.Ε. και η Ρωσία, χάνοντας όλοι τους από κοινού πάνω από 38 δις δολάρια! Γιατί δεν έκατσαν να βρουν μια λύση που να βολεύει και τις δυο πλευρές, ώστε να έχουν κέρδος όλοι, αλλά τουναντίον προτίμησαν να χάσουν καμπόσα δις βάζοντας τον εγωισμό τους πάνω από όλα; Γιατί πολύ απλά το σχέδιο έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που τα λεφτά δεν είναι πλέον ούτε δευτερεύοντος σημασίας, είναι μηδαμινής, τους ενδιαφέρει μόνο να οδηγήσουν τον πλανήτη σε κατάρρευση, γι΄αυτό συγκέντρωσαν ήδη οι περισσότερες χώρες τον χρυσό στα χέρια τους. Το ίδιο θα συμβεί κα τώρα με την διαπραγμάτευση της χώρας μας για το χρέος. Κάνεις δεν θα κάνει πίσω, ούτε εμείς ούτε οι ξένες δυνάμεις. Θα μπορούσε να βρεθεί λύση με ένα γερό κούρεμα, αλλά δεν θα γίνει, δεν θέλουν να γίνει και ίσως δεν πρέπει να γίνει γιατί στο κάτω κάτω το χρέος είναι εικονικό. Η Γερμανία έχει πολύ εγωισμό για να ταπεινωθεί (ξανά) στην Ελλάδα, από την άλλη πλευρά η Ελληνική Κυβέρνηση με τις πλάτες Η.Π.Α. – Ρωσία, δεν θα κάνει πίσω ούτε βήμα. Θα υπάρξει ολική και οριστική ρίξή Ελλάδος και ευρωζώνης με σημαντικές ιστορικές και οικονομικές συνέπιες εκατέρωθεν. Αναγκαστικά θα ακολουθούσουν Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία. Η Ευρώπη θα διαλυθεί οριστικά ξεκινώντας από το νόμισμα της και θα παρασύρει τις παγκόσμιες αγορές στο μεγαλύτερο οικονομικό κραχ της ιστορίας.  

Όλα ήταν και είναι μελετημένα να γίνουν έτσι πριν ακόμη δημιουργηθεί η Ε.Ο.Κ. δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Αγγλία και η Ελβετία κράτησαν το δικό τους νόμισμα και δεν ¨αναμίχτηκαν¨ καθόλου με το ευρώ. Κάτι ήξεραν λοιπόν, οι άγγλοι που ήθελαν να κρατήσουν την κρίση του ευρώ μακριά από την χώρα τους. Το ίδιο και οι Ελβετοί, αφού είναι η χώρα με τις περισσότερες καταθέσεις στην Ευρώπη. Ήδη οι ανατολικές αγορές (Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Σιγκαπούρη) μετά τις ανακοινώσεις τους που απορρίπτουν το δολάριο ως νόμισμα συναλλαγών, κάνουν το ίδιο και με το ευρώ. Η Ελβετία σταμάτησε να συναλλάσσεται με ευρώ παρόλο που είναι κράτος μέλος της Ε.Ε. και καμία Γερμανία δεν τόλμησε να μιλήσει για υπονόμευση του ευρώ εκ των έσω, ενώ αντίστοιχα η διαδικασία διαπραγμάτευσης του ελληνικού ανύπαρκτου χρέους σύμφωνα με τους γερμανούς είναι υπονόμευση της ευρωπαϊκής ενότητας! Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για ¨ευρωπαϊκή παράκρουση¨. Όπως και να΄χει, μιλάμε για ένα ευρώ υπό διάλυση που διατηρείται στις αγορές κρεμάμενο από μια κλώστη. Ε λοιπόν, την κλωστή αυτή θα την κόψει (καλώς ή κακώς) η Ελλάδα.    
Τι θα γίνει μετά άραγε; Γυρίζουμε στην δραχμή, για όσο θα υπάρχει ακόμη ρευστό σε χαρτονομίσματα, ωσότου έρθει το ηλεκτρονικό παγκόσμιο νόμισμα. Εδώ θα παιχτεί όλο το ¨παιχνίδι¨, δηλαδή κατά πόσο οι μεγάλες δυνάμεις θα μας στηρίξουν για να έχουμε δυναμικές ισοτιμίες, με τα άλλα νομίσματα ή θα μας προδώσουν για άλλη μια φορά αφήνοντας μας ¨ξεβράκωτους¨. Διότι και η Ρωσία και οι Η.Π.Α.  μας το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι δεν έχει σημασία πιο νόμισμα θα έχουμε, διότι μπορούμε να ¨χαντακωθούμε¨ και με το ευρώ και με την δραχμή, όπως επίσης μπορούμε να αναβαθμιστούμε και με το ευρώ ή με την δραχμή. Σημασία έχει λοιπόν να έχουμε κυβερνήσεις με αληθινούς συμμάχους για να κρατήσουμε το επίπεδο μας ψηλά, για όσο καιρό ακόμη μπορέσουμε, πριν τους μεγάλους ¨σαματάδες¨. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ¨περαστικοί¨ είμαστε από εδώ ¨κάτω¨, να σκοτίζεστε μόνο για όσα μπορείτε να αλλάξετε.
πηγη:http://diogeneis.blogspot.gr/