Translate

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Να τι σας δείχνουν τα… ''αμερόληπτα'' κανάλια...

Την ώρα, που η συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στην πλατεία Συντάγματος πήρε τηλεοπτικό χρόνο 8:33 λεπτών, αυτή του «ναι» πήρε 46:83
Ούτε τα προσχήματα… Ο ελληνικός λαός αγωνιά για το μέλλον του και οδεύει προς το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου δίχως να γνωρίζει τι μπορεί να του επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.
Την ίδια ώρα προσπαθεί να ενημερωθεί για τις εξελίξεις ούτως ώστε να μπορεί να πάρει απερίσπαστος την απόφασή του, ωστόσο τα τηλεοπτικά κανάλια μόνο προς αυτή την κατεύθυνση δεν βοηθούν, επιδιώκοντας την... τρομοκρατία.
Χαρακτηριστικό της προπαγάνδας, που επιχειρείται από τα… αμερόληπτα κανάλια, είναι τρόπος με τον οποίο μοιράστηκε ο τηλεοπτικός χρόνος στις δύο μεγάλες συγκεντρώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.
Τη Δευτέρα (29/6) έλαβε χώρα η διαδήλωση υπέρ του «όχι» και την Τρίτη (30/6) αυτή του «ναι» με τα κανάλια ωστόσο να παρουσιάζουν σχεδόν αποκλειστικά μόνο την μία πλευρά του νομίσματος.
Ο συνολικός χρόνος, που αφιερώθηκε στη συγκέντρωση υπέρ του «όχι» ήταν μόλις 8:33 λεπτά, εκ των οποίων τα μισά παρουσιάστηκαν από την ΕΡΤ, ενώ ο αντίστοιχος χρόνος γι’ αυτή υπέρ του «ναι» ήταν πολλαπλάσιος και έφτασε τα 46:83.
Αναλυτικά και τα συμπεράσματα δικά σας…
ΣΚΑΪ
0 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
7:15 για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
ΜΕGA
0:40 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
8:10 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
ΑΝΤ1
1:30 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
14:30 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
ALPHA
1:12 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
7:18 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
ΕΡΤ
4:50 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
4:39 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
STAR
1:01 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
ΣΥΝΟΛΟ
8:33 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
46:83 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»

a-sports.gr