Translate

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ


Κοιτάξτε τις παραπάνω φωτογραφίες και αναρωτηθείτε ποιους θα πάτε να ψηφίσετε στις 25 Γενάρη.
ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ έφεραν στην Ελλάδα τα εξής αποτελέσματα : 30% ανεργία και ένας στους δύο νέους δεν έχει δουλειά. Πάνω από 500.000 χιλιάδες επιχειρήσεις μικρές, μεσαίες, μεγάλες έχουν βάλει λουκέτο. Πάνω από 4.000 αυτοκτονίες. διάλυση των κοινωνικών δομών του κράτους υγεία, παιδεία. Άστεγοι, κατασχέσεις σε μισθούς και συντάξεις από τις τράπεζες, φυλάκιση αυτών που χρωστάνε έστω και 500 ευρώ στο δημόσιο. Κατασχέσεις πρώτης κατοικίας και εξαθλίωση. Να βλέπεις στους δρόμους επαίτες να αδειάζουν τους κάδους απορριμάτων και να τρώνε ότι βρίσκουν. Οι Έλληνες επιστήμονες μεταναστεύουν για να βρουν δουλειά. Μόνο στις Βρυξέλες εργάζονται 50.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. Πάνω από 500.000 Έλληνες επιστήμονες έχουν φύγει από το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που εσείς δημιουργήσατε.
Τα λαμόγια της φωτογραφίας μιλάνε για επενδύσεις. ΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜ@@@ΛΕΣ????? Να σας πω εγώ : Επενδύσεις βαπτίζουν το ξεπούλημα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. Του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ που με τα δικά σου χρήματα, τα χρήματα του παππου σου, του πατέρα σου και τα δικά σου κατασκευάστικαν δρομοι, υποδομές σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, και κρατικές επιχειρήσεις. ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ. Και τα δίνουν τσάμπα. Ξεπουλάνε τους δρόμους και κονομάνε από τα διόδια οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, αγοραζουν τσάμπα τον ΟΠΑΠ, βγάζουν στο σφυρί ακίνητα του δημοσίου, παραλίες, υποδομές, αεροδρόμια. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ????  Αυτοί που τα παίρνουν δεν βάζουν ευρώ από την τσέπη τους, παίρνουν δάνεια με υποθήκη αυτό που θα αγοράσουν και τα αποπληρώνουν από τα κέρδη των επιχειρήσεων. ΕΤΣΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. Και βέβαια όλα τα παίρνουν οι ίδιοι. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ. Αφού σας εμπιστεύονται ρε ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ οι επενδυτές, και λέτε ότι η πολιτική που εφαρμόζεται είναι η ορθή, που είναι όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ του εξωτερικού ?????Κανείς !!!Και μην μου πείτε για την COSCO γιατί οι Κινέζοι ήρθαν πριν εκτελέσετε την ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΥΓΑΝ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΜΙΛΟΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Ποιος σας εμπιστεύεται  ΑΡΧ@@@@ΔΙΑ????
Μιλάτε για την λαθρομετανάστευση. ΠΟΙΟΙ "ΑΝΟΙΞΑΝ" ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990  έως σήμερα και έχει έρθει στην χώρα μας κάθε καρυδιάς καρύδι????ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ???? Ποιός τους νομιμοποιεί με γραφεία του ΟΗΕ στην Κομοτηνή και στα Εξάρχεια????? ΠΟΙΟΣ ΑΛΕΙΩΝΕΙ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΥΘΥΣΜΟ????ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι &ΙΙ?? Εσείς ρε ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Ποιος έχει προσυμφωνήσει για γεωγραφικό προσδιορισμό για το όνομα σκοπιων???ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Ποιος κυβέρνησε και διαχειρίστηκε από την ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ???? ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ Α.Ε. Εσείς μιλάτε στις τηλεοράσεις λες και ήρθατε από άλλη χώρα. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΑ έρχεστε και μας βάζετε σε μνημόνια, μας χρεώνετε ρε ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, για να σώσετε το ΕΘΝΟΣ.  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΣΑΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ???? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.  Εξυπηρετήτε συμφέροντα. ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Β.ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Για να δικαιολογήσετε όμως την πολιτική της καταστροφής. προσφεύγετε σε κόμματα - αποκόμματα για έχετε το σιγοντάρισμα που θέλετε. Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΊΧΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ και καλά για το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΛΟΘΙ. Τώρα ετοιμάζετε τον ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΑΛΛΟΘΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΊΧΑΝ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ??? Φοβάσαι ότι δεν θα έχεις πετρέλαιο?? Μα και τώρα δεν έχεις γιατί είναι ακριβό! Φοβάσαι ότι δεν θα έχεις δουλειά? μα και τώρα άνεργος είσαι και παίρνεις κανά πεντάευρω από τον παππού. Φοβάσαι μήπως σου κόψουν τη σύνταξη? μα στην έχουν ΓΑΜΗΣΕΙ τη σύνταξη. Φοβάσαι ότι δεν θα έχεις φάρμακα? γιατί τώρα μπορείς να αγοράσεις?? π.χ για να αγοράσεις αιμοπικτικό, επέμβαση καρδιάς, θέλεις 1.380 ευρώ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΙΚΑ του γαμιόλη ΒΡΟΥΤΣΗ. Φοβάσαι ότι θα σου πάρουν τα λέφτα?? Αφού στα παίρνουν ρε κορόιδο από φόρους και τα ομόλογα που εάν είχες στα κούρεψε ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
Τι άλλο περιμένεις ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ??? Εγώ δεν θα σου πω τι θα ψηφίσεις. ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΔ&ΠΑΣΟΚ Α.Ε ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΙΡΕΡ, ΤΖΕΦΡΥ.