Translate

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: “ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!” ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΩΝΕ ΜΕ ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ

voridis-xioumor

Προκλητικές δηλώσεις  παραμονές των εκλογών…
Σφοδρή αντιπαράθεση λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και για τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση είπε πως δεν θα αφήσει τη χώρα στην Αριστερά «ό,τι και αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε».

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, τονίζοντας, παράλληλα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες».
Το θέμα ξεκίνησε από δηλώσεις του κ. Βορίδη το βράδυ της Κυριακής σε κομματικό ακροατήριο.
«Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή», δήλωσε ο κ. Βορίδης.
Ο υπουργός Υγείας, αμέσως μετά, έθεσε το δίλημμα των εκλογών όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται: «συγκρούονται οι αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας με τον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η αριστερά».
 Σε απάντησή του ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως ο κ. Βορίδης:
- Δηλώνει πως «θα κάνει τα πάντα» για να μην γίνει σεβαστή η ψήφος του ελληνικού λαού
- Καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα, ενώ υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο κ. Σαμαράς «οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του κ. Βορίδη που δεν έχουν προηγούμενο στην μεταπολιτευτική περίοδο».
Η ανακοίνωση του κ. Σκουρλέτη κλείνει ως εξής:
«Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες πολίτες και να εκφράσει τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Η Δημοκρατία θα νικήσει».
ΠΗΓΗ:Makeleio.gr