Translate

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. Ή ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Ή ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.


Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο, βλέπετε ότι μετά τη προβοκάτσια που σας έκανε το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΩΝ, και εννοώ αυτό που συνέβη με το θέμα της ελευθέρωσης των λαθρομεταναστών που ήταν η συνέχεια της ΝΟΤΑΜ της Τουρκίας, έχετε να αντιμετωπίσετε όλο το μένος του κατεστημένου εντός και εκτός της Ελλάδας. Και αυτό διότι αντιστέκεστε σθεναρά στους ξένους τοκογλύφους, ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ αλλά και στα ντόπια συμφέροντα που εκπροσωπούνται από τα ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ τα πάντα με σκοπό και στόχο να αντιστρέψουν το θετικό κλίμα που έχει η συγκυβέρνηση στον Ελληνικό Λαό.
ΌΜΩΣ, τα γεγονότα συνεχώς μας προσπερνούν, και εννοούμε ότι συνεχώς σας βάζουν εμπόδια για να διαβρωθείτε και εσείς. Εμείς οι "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ" που αποτελούμαστε από όλα τα κοινωνικά στρώματα πραγματικά βλέπουμε το αγνό των προθέσεων σας. Έχετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ των ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ Α.Ε. Δεν ΕΚΒΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΚΡΑΤΑΕΙ" ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Αυτό είναι και το πλεονέκτημά σας.  ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ. Το γνωρίζουμε πολύ καλά, όπως το έχουμε ξαναγράψει, μέχρι και πραξικόπημα και πόλεμο θα κάνουν για να σας ανατρέψουν. 
Όμως το να μην κάνετε πίσω σε μια χώρα που είναι παγιδευμένη από τις υπογραφές των προηγούμενων προδοτών, ότι είναι παγιδευμένη σε ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, το οποίο δεν μπορεί εις τον αιώνα τον άπαντα να αποπληρωθεί, αυτό θα σας κάνει εκβιαζόμενους από ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. 
ΑΜΒΛΥΝΑΤΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΥΣ. Πήρατε την 4μηνη παράταση για να διαπραγματευτήτε. Με ποιούς???? Κάθε ημέρα που περνάει κλείνουν τους κρουνούς του χρήματος προς Ελλάδα. Με δηλώσεις τους μιλάνε για ολοκλήρωση της αξιολόγησης του μνημονίου και κατόπιν θα μπουν χρήματα και ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με σκοπό, ποιον???? ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΣ????? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ?????? Η κατεστραμένη οικονομία της Ελλάδας???? Χωρίς εγχώρια παραγωγή????? 
Το μόνο που έχετε καταφέρει Κύριοι Τσίπρα και Καμμένο είναι, ότι στην αγορά με αυτή την αβεβαιότητα έχουν παγώσει τα πάντα. Δεν κινείται τίποτα, το κράτος φόρους δεν εισπράτει αλλά το εξωργιστικό με εσάς ξέρετε ποιο είναι???? ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ????? ΠΑΛΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ για να πληρώσουμε πάλι ποιους?????? ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.... Δεν σας ψηφίσαμε για αυτό Κύριε Τσίπρα και Κύριε Καμμένο.
Σας ψηφίσαμε γιατί υποσχεθήκατε διαπραγμάτευση, έως εδώ καλά, σας ψηφίσαμε όμως για ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, για ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΟΝΕΊΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. 
Έχετε δύο δρόμους να επιλέξετε:
 1. ΣΥΝΈΧΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δηλαδή εξόφληση των τοκογλύφων, νέα δάνεια, καθόλου ανάπτυξη, φόρους, και άντε ένα πιάτο φαί και λίγο δωρεάν ρεύμα.
2. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, δηλάδή διεθνής λογιστικός έλεγχος για το ακριβές ποσό του χρέους, πάγωμα πληρωμών των τοκογλύφων έως το τελικό πόρισμα του ελέγχου, ΑΝΑΝΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ που θα δίνονταν. Και εάν δεν καταλήξει πουθενά Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ ??????
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

Αυτά έχετε να επιλέξετε Κύριοι Τσίπρα και Καμμένο. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2ΜΗΝΗ, 3ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.......ΚΑΙ ΕΣΑΣ . Θα μας θυμηθείτε.