Translate

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ...


Με το πιστόλι στο κρόταφο της κυβέρνησης μας  και έτοιμοι να πατήσουν την σκανδάλη είναι οι ''φίλοι'' και  τοκογλύφοι  μας.Φαίνονται πιο αλαζώνες και τρελαμένοι απο ποτέ,αφού κουραστηκαν να έχουν 5 μήνες ίσως την πρώτη Ελληνική κυβερνηση που αντιστέκεται στους εκβιασμούς και λέω ίσως γιατί όλοι στο τέλος θα κριθούν.
 Δεν θέλω να σταθώ σε πράγματα που είναι ήδη γνωστά στο κόσμο,δηλαδή ούτε στους ''σχιζοφρενείς  χασάπηδες'' που  τους βαφτίσαμε θεσμούς, ούτε και στην ''αγαπημένη'' τρο'ι'κα εσωτερικού, αλλα ούτε και στα πορδοκάναλα που κάνουν ότι μπορούν για να ευχαριστήσουν  τα αφεντικά τους.
   Αυτά τα γνωρίζαμε από τη πρώτη στιγμή που βγήκε  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όφειλαν να τα γνωρίζουν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης αυτής και να'ναι καλά προετοιμασμένα.
Να'ναι προετοιμασμένα όχι μόνο πως θα αντιμετωπίσουν τους σύγχρονους εφιάλτες τις πατρίδας μας, αλλα κυρίως πως θα τα βάλουν με αυτους τους αδίστακτους που εδώ και 6 χρόνια μας έχουν πιει κυριολεκτικά το αίμα και δέν θα σταματήσουν αν δεν αφανήσουν το έθνος μας.
   Ο χρόνος περνάει και έχω ξαναπεί και σε προηγούμενο άρθρο μας ότι όσο δεν αποφασίζει η κυβέρνηση να πάρει μια οριστική και αποφασιστική λύση τόσο τα περιθώρια θα στενεύουν επικύνδυνα και(μακάρι να διαψευστώ) θα πάει σε λύση απελπισίας.Και να που φτάσαμε στ τέλος του δρόμου...Έχω όμως την ελπίδα οτι ίσως η αδικαιολογητη κατ'εμέ καθυστέρηση της κυβέρνησης να οφείλεται σε πιθανούς κρυφούς άσσους που έχει στο μανίκι της και περιμένει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να τα ρίξει και να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα χωρίς επώδυνα μέτρα.
   Αν όμως δεν συμβεί αυτό τότε ο δρόμος  για εμάς είναι ένας.Αυτός που ήταν εξ'αρχής δηλαδή.

ΡΗΞΗ ΧΘΕΣ και επιστροφή σε ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!