Translate

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ας δώσει επιτέλους την λύση ... ο EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!


Εδώ και μήνες αλλά και τα προηγούμενα 5 χρόνια πέρα από την οικονομική αφαίμαξη βιώνουμε και ένα συνεχή ψυχολογικό πόλεμο από τους "δήθεν" φίλους και Εταίρους μας ο οποίος έχει να κάνει με το δίλλημα πως αν δεν αποδεχτούμε την βαρβαρότητα των μέτρων που μας επέβαλλαν μέχρι τώρα (όπου κατά γενική ομολογία ακόμα και των ίδιων ήταν λάθος) αλλά και να δεχτούμε τα νέα ακόμα χειρότερα που μας προτείνουν θα μας πετάξουν από την Ευρωζώνη ή θα μας αναγκάσουν να φύγουμε μόνοι μας.
Βεβαίως οι ...
εγχώριοι θιασώτες, υποστηριχτές αλλά και ωφελημένοι αυτής της κατάστασης διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι μια πιθανή μας έξοδος (από αυτή την λυκοφωλιά για μένα) θα επιφέρει την ολοκληρωτική μας καταστροφή σε σχέση των δεινών που βιώνουμε αλλά και θα βιώσουμε μελλοντικά ........παραμένοντας μαζί με τους "φίλους μας" Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους, Γερμανούς κ.α όπως λέει και ο Καραγκιόζης.
Εδώ φυσικά έχει σημασία να σας  υπενθυμίσω ότι οι Άγγλοι δεν συμμετέχουν στο κοινό νόμισμα και μάλιστα θα κάνουν σύντομα και δημοψήφισμα για την παραμονή τους ή μη στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα!!!
Ας μην είμαστε αφελείς και ας συνειδητοποιήσουμε ότι όλα αυτά κάτι δείχνουν δηλ. οι Εγγλέζοι όπως είναι γνωστό είναι ο Ευρωπαϊκός βραχίονας των Αμερικανών και ως πρώην αποικιοκράτες έχουν βαθειά Πολιτική εμπειρία και γνώση και συμμετέχουν ενεργά στην χάραξη των μελλοντικών σχεδίων για όλο τον κόσμο οπότε για μένα προβλέπουν ή σχεδιάζουν ένα διαμελισμό της Ευρώπης ο οποίος μπορεί να γίνει είτε με κάποιους τοπικούς πολέμους αλλά μπορεί να επιτευχθεί στο εγγύς μέλλον και με την Ισλαμοποίηση του Ευρωπαϊκού Νότου ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι (αν παραμείνει η κατάσταση ως έχει) θα αλλοιώσουν εθνολογικά και πολιτισμικά τις εγχώριες κοινωνίες.
Το θέμα είναι το τι μπορούσαμε ή μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν λαός απέναντι σε όλα αυτά.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η ευλογημένη χώρα μας (ως γεωστρατηγική θέση αλλά και ενεργειακό πλούτο) δεν είχε ποτέ και δεν έχει ηγέτες με "τσαγανό" οι οποίοι θα εκμεταλλεύονταν όλα αυτά τα πλεονεκτήματα μας.
Αντιθέτως οι περισσότεροι εξ αυτών ηταν "Λίγοι" ή ήταν υπηρέτες των ξένων και των εγχώριων "Νταβατζήδων" οι οποίοι τους κατευθύνουν για την υλοποίηση των δικών τους συμφερόντων.
Και για να υποστηρίξω την άποψή μου σας υπενθυμίζω τα πρόσφατα γεγονότα όπως την "φυγή" του κ. Κωστάκη Καραμανλή το 2009, την εσκεμμένη προσχώρηση και παράδοση της Χώρας στο Δ.Ν.Τ από των κ. Γιωργάκη Παπανδρέου, την μεγάλη κωλοτούμπα του κ.  Σαμαρά και την διαφαινόμενη "Πιρουέτα" του κ. Τσίπρα ο οποίος φαίνεται να αναιρεί τις περισσότερες και ουσιαστικότερες προεκλογικές του δεσμεύσεις!
κ. Τσίπρα έχετε δίκιο που λέτε και λένε ότι ο λαός δεν σας έδωσε εντολή ρήξης με τους τοκογλύφους αλλά θυμηθείτε το τι του είπατε εσείς προεκλογικά με μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση δηλ. ότι θα καταργήσετε τις μέχρι τότε βάρβαρες Μνημονιακές Πολιτικές και θα φέρεται την ανάπτυξη και την ευημερία.
Εφόσον λοιπόν σας ζορίζουν από έξω και από μέσα τα "Μνημονιακά Ανδρείκελα" να συνεχίσετε τις δικές τους καταστροφικές συνταγές πέστε στον λαό την αλήθεια δηλ. τι ζητάνε και που μας πάνε και προχωρήστε όχι σε εκλογές αλλά σε ένα δημοψήφισμα (στο οποίο φυσικά θα πάρετε ξεκάθαρη θέση όπως ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος στην Κύπρο με το ΟΧΙ για το σχέδιο Ανάν) με ερώτημα "Ναι ή Όχι για την παραμονή μας στη ζώνη του Ευρώ". 
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως αν μας είχατε δηλώσει και προεκλογικά ότι αν φτάσετε σε αδιέξοδο με τους τοκογλύφους θα προχωρήσετε σε μια τέτοια ενέργεια τα ποσοστά σας θα ήταν πολύ μεγαλύτερα!!!
Επισημαίνω ξανά πως οι Άγγλοι δεν είναι "αφελείς" και κάτι γνωρίζουν που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το δήθεν Ευρωπαϊκό οικοδόμημα οπότε δώστε την ευκαιρία στον λαό να πάρει την ευθύνη αν θέλει να Ελευθερωθεί ή να παραμείνει Ραγιάς της "Γερμανικής Ευρώπης".

Αν δε το κάνετε και συνεχίσετε την Υποτέλεια και τις Κωλοτούμπες των Προκατόχων σας θα σημάνει για μας ότι είσασταν και εσείς ένα ακόμη ... "Ετοιματζίδικο" Πιόνι του Συστήματος!


kafeneio-gr.blogspot.com