Translate

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ISIS, (βίντεο)


Ο Ερντογάν αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με τους Τζιχαντιστές, παρά του ότι επανειλημμένα ο ίδιος ο τουρκικός τύπος έχει αποκαλύψει τις διαπλοκές των Τούρκων με το Ισλαμικό Χαλιφάτο, αλλά και το παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου στο οποίο πρωτοστατεί ο ίδιος ο γιος του, ο εφοπλιστής, Μπιλάλ Ερντογάν.
Μάλιστα ο νέος «σουλτάνος» της Τουρκίας έφτασε να κατηγορήσει ότι η… Ρωσία συνεργάζεται με τους ισλαμιστές, που οι ίδιοι έχουν ορκιστεί να δολοφονήσουν τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαδιμήρ Πούτιν.
Έρχεται όμως ένα ωραίο βίντεο στα τουρκικά, που δείχνει ξεκάθαρα το πως συνεργάζονται οι Τζιχαντιστές με τους Τούρκους στρατιώτες στα σύνορα με την Συρία. Όχι μόνο συνεργάζονται, αλλά παίρνουν όπλα και πολεμοφόδια από τον τουρκικό στρατό και τους πουλούν καύσιμα σε πολύ φτηνές τιμές. Ξέχωρα που ο Ερντογάν έχει διαθέσει όλα τα νοσοκομεία της περιοχής για να περιθάλπουν Τζιχαντιστές που τραυματίστηκαν σε μάχες με τον συριακό στρατό.
Αυτά δεν τα γνωρίζουν οι διάφοροι Αμερικανοί, Γάλλοι, Γερμανοί και Βρετανοί, ή μας δουλεύουν όλοι ψηλό γαζί ?
Κρίμα στους ευρωπαϊκούς λαούς που θα τους περάσουν με την αθλία υποκρισία των ηγετών τους από το μαχαίρι αυτού του δολοφονικού Ισλάμ.
Κρίμα και σε μερικούς δικούς μας «προοδευτικούς» της ηλιθιότητας!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



www.nikosxeiladakis.gr