Την ευθύνη για εδώ που φτάσαμε -όπως θα έλεγε ένας απλός άνθρωπος- την μοιράζονται όλα τα κόμματα. Τα πρώην, τα νυν και τα επόμενα γιατί έκρυψαν και κρύβουν την αλήθεια από τον λαό.

Ποιο κόμμα ενημέρωσε ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο; Όχι μόνο δεν ενημερώνουν αλλά, για να το κρατήσουν επτασφράγιστο το μυστικό, κολλάνε και την ταμπέλα της συνωμοσιολογίας.
Τι είναι Ατζέντα 21Η ερώτηση έρχεται από ένα νεαρό, προφανώς καλά ενημερωμένο πολίτη, στην εκπομπή του Χατζηνικολάου με καλεσμένη την Ντόρα Μπακογιάννη.
Εκείνη κάνει σαν να ακούει κάτι για πρώτη φορά κι όταν ο νεαρός της λέει ότι την υπέγραψε ο πατέρας σας, εκείνη απαντάει, ο πατέρας μου δεν πήγε ποτέ στο Ρίο ντε Τζανέιρο (όπου υπεγράφη η Α21) κάνοντας το κορόιδο φυσικά, γιατί δεν πάνε οι πρωθυπουργοί στα Ην. Εθνη, έχουμε άλλους εντεταλμένους που δεν κάνουν όμως του κεφαλιού τους.
Στο τέλος, τον αποκάλεσε συνωμοσιολόγο (εμμέσως) παρότι εκείνος την είχε προλάβει ότι αυτό θα πει.
Όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα της Α21. Τα πάντα! Όλα αποδίδονται στην “κρίση”. Όμως και άλλες χώρες έχουν υποστεί τις συνέπειες της Α21 και δεν ήταν στη δεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Τολμώ, ακόμα να πω, ότι σε εμάς η Α21 έχει αργήσει να εφαρμοστεί όσο αλλού.
Αλήθεια, δεν γνωρίζουν τα πολιτικά κόμματα τι σημαίνει η Α21; Αν κάποιος πολιτικός σας δηλώσει άγνοια, το πιο πιθανό -κατά 99,9%- να ψεύδεται. 0,1% να είναι τελείως άσχετος, κι αυτό σημαίνει… πολιτική γλάστρα. Κατ’ αρχάς την γνωρίζουν ΌΛΟΙ οι τοπικοί άρχοντες, δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και νυν περιφερειάρχες, γιατί υπάρχει και η τοπική ατζέντα 21.
  • Κατάργηση Ατομικής ιδιοκτησίας – πράσινοι φόροι στα σπίτια
  • Κατάργηση των Ι.Χ. – ακριβό καύσιμο και φόροι
  • Ιδιωτικοποίηση νερού
  • Καταπολεμώντας την φτώχεια… παίρνουμε κι άλλα δάνεια
  • Αγροτική καλλιέργεια – κώδικας αλλιμεντάριους και μεταλλαγμένα
  • Δημογραφικό/Μεταναστευτικό – περικοπές συντάξεων και Δουβλίνα
  • ΜΚΟ, η φωνή του λαού – οι πουλημένες για να στηρίζουν τις κυβερνητικές αποφάσεις
  • Οικονομικοί πόροι – Δάνεια και ιδιωτικό χρήμα χρηματοδοτεί τα πάντα για να τα ελέγχει
  • Βιοτεχνολογία – μεταλλαγμένα και χημικά και φαρμακευτικές
Κι αυτά είναι τα λίγα από τα 40 κεφάλαια της ταφόπλακας των λαών.
Και δεν φτάνει η σιωπή όλων των κομμάτων, δεύτερη φωνή στη μούγκα κάνουν και τα ΜΜΕ, όχι μόνο τα καθαρόαιμα συστημικά, αλλά και οι δήθεν προοδευτικοί δημοσιογράφοι. Που είναι ο Μπογιόπουλος; Ο Βαξεβάνης; Ο Άρης Χατζηστεφάνου και τόσοι άλλοι;
Άκρα του τάφου σιωπή στην Ελλάδα βασιλεύει κι ο κόσμος ακούει ΟΟΣΑ κι ότι έπεσαν οι υπογραφές και χαμπάρι δεν έχει ότι χώσαμε το κεφάλι πιο πολύ κάτω από τη γκιλοτίνα. Γιατί τώρα η εργαλειοθήκη δεν θα λέγεται έτσι, αλλά τα εργαλεία θα είναι ίδια.
Είστε όλοι ανεξαιρέτως υπεύθυνοι γι’ αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας. Αφήνετε έναν βιβλιοπώλη Λιακόπουλο να μιλάει για την Α21 μαζί με τα νεφελίμ και τους εξωγήινους για να γελοιοποιείται η απόφαση και συνεχής εφαρμογή ενός σχεδίου απόλυτης εξαθλίωσης και σκλαβιάς που επιβάλει η παγκόσμια ελίτ μέσω των πολιτικών τους μαριονετών στον ΟΗΕ.
Διαβάστε, ενημερωθείτε κι ενημερώστε
nea.allnewz.gr