Translate

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΛΕΞΗ "ΕΣΥ SUPER STAR"

Έχω την αίσθηση ότι η σημερινή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο επανέφερε το αίσθημα της πραγματικής δημοκρατίας στη Ε.Ε. Και το λέω αυτό διότι έως σήμερα οι συζητήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν για ζητήματα ελάσσονος σημασίας. Σήμερα για πρώτη φορά ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ συζητήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο. Για πρώτη φορά ένα τεράστιο ζήτημα δεν έμεινε πίσω από τις κλειστές πόρτες των μασώνων της Ευρωκρατίας, αυτών που αποφασίζουν για το μέλλον της Ευρώπης χωρίς να ρωτήσουν το σύνολο της Ευρωβουλής. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ. Και φάνηκαν όλοι. ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.  Αυτό έχει την υπογραφή "ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ".
Και πάμε παρακάτω: Ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε και κάτι ακόμη. Να ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Να ξεφύγει από τους στυγνούς τεχνοκράτες και να κάνει πολιτικό το Ελληνικό ζήτημα. Κάτι το οποίο δεν είχαν κάνει όλοι οι προηγούμενοι πολιτικοί ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ που υπέγραφαν ότι τους πασάρανε. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Σήμερα ξεβρακώθηκαν οι "ΕΤΑΙΡΕΣ ΜΑΣ". Και έπεσαν και οι μάσκες. Ο Αλέξης Τσίπρας πιέζει να λύσει το θέμα σε πολιτικό επίπεδο. ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Με τις ομιλίες του σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο ανάστησε το χαμένο πολιτικό λόγο που έχει αντικατασταθεί απο τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και ΓΚΑΓΣΤΕΡΣ των κλειστών αιθουσών, όπως το είπε και ο ίδιος. Έθιξε με στόμφο το Ελληνικό ζήτημα, τους θεσμούς, τα δίκαια των Ελλήνων.
Δεν παραλείπω δεν να μην αναφερθώ και στις ομιλίες των Ελλήνων Ευρωβουλευτών. Ήταν ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΙ. Και ο Συναδινός της Χ.Α και ο Μαριάς των ΑΝΕΛ και ο ΓΛΕΖΟΣ.